Payroll Amstelveen

//Payroll Amstelveen
Payroll Amstelveen 2018-03-19T15:21:30+00:00

Niet langer zelf rommelen, maar gewoon uitbesteden

Indien u niet langer de rompslomp omtrent de salarisadministratie wenst, zou Payroll in Amstelveen van J&M Personeelsdiensten ook u uitkomst kunnen bieden. J&M Personeelsdiensten heeft ruime ervaring in het overnemen van de werkzaamheden rondom personeelszaken in Amstelveen. Het doorvoeren van cao-wijzigingen en het opstellen van contracten is voor hen gesneden koek. U kunt er dan ook met een gerust hart vanuit gaan dat de payroll naar behoren gebeurt.

Payroll in Amstelveen ook mogelijk

Als u kiest voor payroll, dan bespaart u zichzelf een hoop tijd en moeite. Bij payrollen wordt een werknemer namelijk de juridische werknemer van het payrollbedrijf. U hoeft zich dan dus niet langer meer bezig te houden met het vastleggen van de arbeidsvoorwaarden en het bijhouden van eventuele cao-wijzigingen. Een arbeidsovereenkomst opstellen hoeft u niet meer te doen, dat doet J&M Personeelsdiensten voor u, ook in Amstelveen

Welke voordelen heeft payrolling voor u?

Om het u gemakkelijk te maken zetten wij op een rijtje wat u voor baat kunt hebben bij het uitbesteden van deze payroll administratie:

  • Besparing van tijd en daarmee geld
  • Geen ingewikkelde juridische teksten meer opstellen
  • Uw medewerkers uit, bijvoorbeeld, Amstelveen krijgen netjes betaald
  • Waterdichte contracten, dus geen enkel risico
  • De payrolling constructie kan op ieder moment worden teruggedraaid

Voor u betekent dit dat u nog steeds contact houdt met uw medewerkers doordat u de functioneringsgesprekken kan blijven voeren. Ook bent u degene die de touwtjes in handen houdt als het gaat om de hoogte van het salaris en dergelijke. Kortom , u kunt zich richten op de zaken die belangrijk zijn voor een succesvol bedrijfsvoering in Amstelveen. U bent de menselijke kant van het verhaal en wij doen het ‘vuile’ werk voor u. Onze medewerkers regelen tot in de puntjes de payroll, ook in Amstelveen.

Een offerte op maat?

Voordat u in zee gaat met ons payrollbureau, wilt u uiteraard eerst weten welke kosten daar aan zijn verbonden. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij kunnen u garanderen dat payrolling ook voor u geld kan schelen. Het is afhankelijk van het aantal werknemers dat u in dienst heeft en van welke payroll services u gebruik wilt maken. Als u ook benieuwd bent geworden naar wat deze payroll voor u in Amstelveen kan betekenen, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 085-4019125. Onze medewerkers zullen u zo adequaat mogelijk te woord staan. Voor zorgeloze payroll in Amstelveen moet u dus bij J&M Personeelsdiensten zijn.