Payroll Alkmaar

//Payroll Alkmaar
Payroll Alkmaar 2018-08-08T10:09:24+00:00

Wij ontzorgen u compleet

Bent u op zoek naar een bedrijf dat al uw zaken omtrent payroll in Alkmaar uit handen kan nemen? Dan bent u bij J&M Personeelsdiensten aan het juiste adres. Wij als professioneel payrollbedrijf ontzorgen u met al uw personeels – en salarisadministratie, zodat u zich op andere zaken kunt richten. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie over wat wij in Alkmaar op het gebied van payroll voor u kunnen betekenen.

Wat is payroll?

Soms is het prettig om als ondernemer bepaalde zaken uit te kunnen besteden. Simpelweg omdat u zich volledig wil kunnen richten op het ondernemen. Zaken als salarisadministratie en payrolling vergen tijd en moeite die voor u als ondernemer in Alkmaar vaak kostbaar is. J&M Personeelsdiensten kan taken, als uitbetalingen, CAO-zaken en het opstellen van contracten, moeiteloos van u overnemen. Het payrollbureau wordt als het ware juridisch werkgever van uw personeel en zorgt ervoor dat ze volgens uw afspraken worden betaald. Op deze manier valt een last van uw schouders.

De voordelen van payrollen

Om u een beeld te geven van wat wij als payrollbedrijf in Alkmaar voor u kunnen betekenen, zetten wij voor u een aantal voordelen op een rij:

  • U kunt zich blijven focussen op uw onderneming in plaats van randzaken
  • Wij zijn een betrouwbare, vakkundige partner in payroll
  • Voor vragen van werknemers staan wij altijd klaar
  • Altijd scherpe tarieven

Scherpe tarieven voor iedereen

J&M Personeelsdiensten snapt dat u zich wilt richten op de core-business van uw onderneming. Onder het mom van ‘schoenmaker houd je bij je leest’ kunnen wij uw payroll in Alkmaar uit handen nemen. Niet alleen de maandelijkse uitbetaling van lonen, maar ook het opstellen van jaaropgaven, ontslagprocedures en CAO-wijzigingen horen bij ons takenpakket. Daarbij profileren wij ons ook als een ware concurrent in de payroll-markt. Wij rekenen af met te hoge tarieven in onze branche en stellen elk bedrijf in staat om op een voordelige manier payroll in Alkmaar uit te kunnen besteden. Of u nu een grote onderneming heeft, of als ZZP-er in Alkmaar werkt; bij ons payrollbureau zijn er voor iedereen mogelijkheden op het gebied van payroll en salarisadministratie.

Wilt u meer weten?

Is uw interesse gewekt en wilt u weten wat wij op het gebied van payroll in Alkmaar voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 085-4019125 of laat uw vraag achter via ons online contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om persoonlijk uw wensen met betrekking tot payrollen met u door te spreken.