Nijmegen: voordelige payrolling-service

//Nijmegen: voordelige payrolling-service
Nijmegen: voordelige payrolling-service 2018-03-19T15:46:07+00:00

Payroller voor Nijmegen en omstreken

Nijmegen heeft een lange historie. Een historie waar in de Romeinen de stad besturen en gewiekste ondernemers hun sporen in de stad achterlieten. Nog steeds is Nijmegen een bedrijvige stad. Uw onderneming is daar wellicht een product van. Om sterk te blijven en groter te groeien is het belangrijk dat u uw bedrijfsvoering blijft optimaliseren; de concurrentie zit namelijk niet stil.

Momenteel zijn één of meerdere van uw werknemers enkele dagen per maand zoet met uw loonadministratie. Ieder jaar dient ook het jaarverslag opgesteld te worden: een monsterklus die uw werknemers lange tijd van hun normale werkzaamheden afhoudt. En hoe moet dat als uw medewerkers uw lastige vragen stellen over de CAO, over wetswijzigingen en over loondoorbetaling bij ziekte? Laten we eerlijk zijn: u heeft wel wat beters te doen. Een payrollbedrijf neemt deze zorgen en werkzaamheden uit handen. J&M Personeelsdiensten B.V. draagt zorg voor de volgende activiteiten, waardoor u hier geen werk meer aan heeft:

  • Loonstroken
  • Jaaropgaven
  • Loonadministratie
  • Loondoorbetalingen
  • Correcte ontslagprocedures
  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
  • Advies omtrent CAO- en wetswijzigingen

Verrasend betaalbaar

Uw vraagt zich wellicht af hoeveel dat mag kosten, zo’n payrollbedrijf. Bij J&M Personeelsdiensten B.V. betaalt u een verrassend lage prijs. Zo laag dat wij bereid zijn een gewaagde garantie te bieden: een laagsteprijsgarantie. Die houdt in dat wij het verschil betalen wanneer u een payroller vindt die een lagere prijs dan ons hanteert.

Hoe het kan dat wij zo goedkoop zijn? Het geheim ligt verscholen in ons in huis ontwikkelde software pakket. Al onze klanten krijgen daar toegang toe middels een beveiligde omgeving. Via deze software geven uw medewerkers u de gewerkte uren door en zijn de loonstrookjes in te zien. Deze manier van op afstand werken bespaart veel kosten, die wij direct aan onze klanten doorberekenen. Aan u dus. Neemt u contact met ons op?