Lelystad: payrolling

//Lelystad: payrolling
Lelystad: payrolling 2018-03-19T15:42:28+00:00

Lelystad kiest voor payrolling

Uw bedrijf in Lelystad loopt lekker, maar helaas hapert de productie eens per maand. Waarom? Omdat iedere maand de salarissen betaald moeten worden. Eén of meerdere van uw medewerkers zijn hier dagenlang meest zoet, wat betekent dat u niet op hun hulp kunt rekenen. Zou het niet fijn zijn als u de salarisadministratie kon uitbesteden aan een deskundige en voordelige partij? U raadt het al: wij kunnen u hierbij van dienst zijn. Op deze pagina leggen wij u uit wat payrolling is, hoe u ervan kunnen profiteren en hoe wij zulke gunstige tarieven kunnen hanteren.

Uitbesteden is slimmer

Ondernemers in Lelystad beseffen steeds vaker dat zij zich het beste op hun kernactiviteit kunnen focussen: het leveren van die topkwaliteit dienst of dat populaire product. Geen wonder dat J&M steeds meer aanvragen krijgt voor payrolling-diensten in Lelystad. Wat dit precies inhoudt? Bij een payroll-constructie komen uw medewerkers juridisch bij ons in dienst, zodat wij hen iedere maand stipt hun lonen kunnen uitbetalen. Dit klinkt misschien eng, maar dat is het niet. De grootste en bekendste bedrijven maken hier gebruik van. Dankzij onze gestroomlijnde aanpak kunnen wij u tegen een laag tarief hulp bieden bij het verwerken van niet alleen loonbetalingen, maar ook:

  • Jaaropgaven
  • Ontslagprocedures
  • CAO- en wetswijzigingen
  • Loondoorbetalingen bij ziekte
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Laagsteprijsgarantie voor payrolling

Er bestaan grote verschillen in de tarieven van payrolling-bedrijven. Een en ander hangt af van de grootte van het bedrijf en de aanpak. Wat dat betreft hebben wij op onze concurrenten-voor en daar profiteert ervan. Hoe? Door dat bij de laagste prijs garantie kunnen bieden. Die houdt in dat wij, als u die kunt vinden, de lagere prijs van een concurrent met plezier verslaan. Goed om te weten: dat is ons nog nooit overkomen.

Wilt u meer weten over payrolling in Lelystad of wenst u een offerte op maat voor uw bedrijf? Wij komen met plezier in Lelystad langs om de mogelijkheden tot samenwerking te verkennen. Neemt u Neem contact met ons op?