Hengelo ontdekt payrolling

//Hengelo ontdekt payrolling
Hengelo ontdekt payrolling 2018-03-19T15:38:03+00:00

Hengelo ontdekt payrolling

De Engelse term ‘payroll’ betekent zoveel als ‘loonstrookje’. De laatste jaren zijn payroll-constructies zeer populair geworden. Ook in Hengelo, waar veel MKB’ers gevestigd zijn. Maar wat doen payrollers nou precies met loonstrookjes? Wij van J&M Personeelsdiensten B.V. zijn de uitgelezen partij om dat uit te leggen. Als professionele payrollers staan wij namelijk vele organisaties in Hengelo bij. Wij nemen hen werk op de volgende gebieden uit handen:

  • Jaaropgaven
  • Ontslagprocedures
  • Maandelijkse salarissen
  • Loondoorbetaling bij ziekte
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Wets- en CAO-wijzigingen bijhouden
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Payrolling uitbesteden

Het is een goed idee om de werkzaamheden uit te besteden waar u zelf niet sterk in bent. Werkzaamheden die niet direct bijdragen tot het product of de dienst die u levert, laat u het beste over aan professionals die dit sneller en efficiënter kunnen doen. De ervaren en deskundige specialisten van J&M zijn daar een voortreffelijk voorbeeld van.

Door ons uw payrolling-werkzaamheden te laten uitvoeren, hoeft u zich geen zorgen te maken over de maandeljikse loonbetalingen, over wets- en CAO-wijzigingen, over arbeidscontracten en jaarverslagen. In plaats daarvan komen uw werknemers juridisch bij ons in dienst zodat wij hen steeds stipt kunnen betalen. De constructie is waterdicht, want u behoudt alle controle en kunt het contract beëindigen wanneer u maar wilt.

Waarom wij zovoordelig zijn

Dat Payroll niet duur hoeft te zijn, bewijzen bij. Dankzij ons in huis ontwikkelde software pakket kunnen wij u en uw medewerkers op afstand van dienst zijn. Dat brengt aanzienlijke kostenbesparingen met zich mee, die wij meteen aan het doorrekenen. Geen wonder dat de concurrentie met de handen in het haar zit. Wij bieden dan ook zelfverzekerd een laagste prijs garantie. Vindt u ergens anders een lagere prijs voor dezelfde payrolling-diensten, dan betalen wij met plezier het verschil. Dus waar wacht u nog op? Neem meteen contact met ons op voor een afspraak.