Haarlem: ‘payrollbedrijf ideaal’

//Haarlem: ‘payrollbedrijf ideaal’
Haarlem: ‘payrollbedrijf ideaal’ 2018-03-19T15:36:15+00:00

Haarlem ‘payrollbedrijf ideaal’

Ieder bedrijf heeft zijn sterke punten en zijn zwakke punten. Met de sterke punten draait u uw omzet en maakt u winst, terwijl de zwakke punten de randzaken zijn. Deze zijn misschien wel belangrijk om uw bedrijf draaiende te houden, bijvoorbeeld het schoonmaken van de werkplekken en het betalen van de salarissen, maar het liefst besteedt u tijd en energie aan wat direct resultaat oplevert.

Het spreekt voor zich dat de kunst is om zo veel mogelijk tijd en energie in de sterke punten te steken. Daar verdient u immers uw geld mee. De zwakke punten kunt u het beste aan andere bedrijven overlaten. Als we het specifiek over de loonbetalingen hebben en over daar aan gerelateerde zaken, zoals de jaarverslagen en het doorvoeren van CAO-wijzigingen, is het goed om te weten dat ook bedrijven in Haarlem bij payroller J & M terecht kunnen. Op deze pagina leggen wij graag uit wat voor u kunnen betekenen.

Besteed uw payrolling uit

In kleine en middelgrote bedrijven is het gebruikelijk dat één of meerdere medewerkers maandelijks (of wekelijks) hun werk opzij leggen om zich op de loonadministratie te storten. Voor u betekent dat een verlies in productiecapaciteit. Gelukkig kunt u bij een payrollbedrijf zoals J & M terecht. Uw zwakke punt is ons sterke punt: wij zijn optimaal gestroomlijnd om tegen een laag tarief payrolldiensten te kunnen leveren. Sterker nog, wij zijn zó voordelig dat wij een laagsteprijsgarantie durven te bieden.

Waarom wij zo voordelig zijn

J & M is geen traditioneel payrollbedrijf waar werknemers hun urenbriefjes in moeten leveren. Nee, wij werken zo veel mogelijk op afstand. Aan de ene kant moet dat ook wel, want wij zijn niet in Haarlem gevestigd. Maar aan de andere kant levert onze aanpak een grote kostenbesparing op. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket kunnen uw medewerkers via internet (en in een beveiligde omgeving) hun uren doorgeven en hun loonstrookjes inzien. Wij zorgen er ondertussen voor dat uw werknemers iedere maand stipt betaald worden.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen graag in Haarlem langs om u meer over payrolling te vertellen en een oplossing voor uw specifieke situatie te bieden.