Eindhoven werkt efficiënter met payroll

//Eindhoven werkt efficiënter met payroll
Eindhoven werkt efficiënter met payroll 2018-03-19T15:32:24+00:00

Eindhoven werkt efficiënter met payroll

Waar is uw organisatie goed in? U weet als geen ander waar uw krachten liggen en waar al uw energie en mankracht op gefocust dient te zijn. In elk geval niet op randzaken. Daarom is het goed dat u dingen als de salarisadministratie kunt uitbesteden aan partijen die dit efficiënter doen dan uzelf, zodat u meer tijd overhoudt om uw producten of diensten te maken of verkopen.

J&M Personeelsdiensten is actief als payrollbedrijf voor organisaties in Eindhoven en omstreken. Een payroller is een externe partij die juridisch werkgever van uw medewerkers wordt en hen zo kan betalen. Dit klinkt wellicht eng, maar dat is het niet. Het gaat om een waterdichte constructie waar u op elk moment onder uit kunt. Wij maken een G-rekening voor uw organisatie aan en zijn kapitaalkrachtig, waardoor uw medewerkers en uzelf iedere maand keurig op dezelfde dag betaald worden. Andere zaken waar onze experts voor zorgen en rekening mee houden:

  • Jaaropgaven
  • Ontslagprocedures
  • Loondoorbetalingen bij ziekte
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Het voordeligste payrollbedrijf van Nederland

Hoe lang u ook zoekt, u zult geen goedkopere payrollpartner vinden dan J&M Personeelsdiensten. Hoe dat mogelijk is? Wij doen zoveel mogelijk op afstand en besparen daardoor veel reistijd en kosten. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket, dat onze klanten ook krijgen, kunnen uw medewerkers online hun uren doorgeven en loonstrookjes checken.

Bij andere payrollers is dat wel anders en daarom durven wij een laagsteprijsgarantie te geven. Met andere woorden: wij zijn er zeker van dat u geen lagere prijs vindt. En mocht u toevallig wél een lagere prijs voor payrolling in Eindhoven tegenkomen, dan verslaan wij die. Meer weten over ons dienstenpakket of onze lage omrekenfactor? Neem dan vandaag nog contactop. Wij komen met plezier in Eindhoven langs om de mogelijkheden te bespreken.