Dordrecht: betaalbare payrolling

//Dordrecht: betaalbare payrolling
Dordrecht: betaalbare payrolling 2018-03-19T15:31:14+00:00

Dordrecht: betaalbare payrolling

Er komt heel wat kijken bij een salarisadministratie: het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loon doorbetalen bij ziekte, verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, wetswijzigingen en jaaropgaven. Geen wonder dat u deze klusjes liever uitbesteed aan een specialist. Uw bedrijf in Dordrecht heeft namelijk wel wat beters te doen; u weet dat u zich beter op uw kernactiviteiten kunt richten om zo uw concurrentiepositie te versterken. Gelukkig kunt u voor de zogeheten payrolling terecht bij J&M Personeelsdiensten.

Doordat wij gebruik maken van een in huis ontwikkeld softwarepakket en dat pakket ook aan u en uw medewerkers aanbieden, kunnen wij veel dingen op afstand regelen. Mocht u of mochten uw collega’s vragen hebben, dan staan wij u met plezier telefonisch of per e-mail te woord. Zo nemen wij u alle zorgen omtrent de salarisadministratie uit handen.

Gegarandeerd de laagste prijs voor payrolling

Dordrecht kent meerdere payrollbedrijven – daar zijn wij ons van bewust. Wij zijn er dan ook dankbaar voor dat u op onze website bent beland. En we nodigen u uit om nog even te blijven, want wij hebben goed nieuws voor u: J&M hanteert een laagsteprijsgarantie. Inderdaad, wij zijn zó overtuigd van onze lage prijzen dat we het zeer onwaarschijnlijk achten dat iemand die verslaat. Mocht u een payroller binnen of buiten Dordrecht kennen die hetzelfde dienstenpakket aanbiedt tegen een lagere prijs, dan verslaan wij die onmiddellijk.

Prijs is natuurlijk niet het belangrijkste criterium. U gaat uit van een ontzorgende service van hoge kwaliteit. Die vormt bij ons de basis, maar dankzij onze gestroomlijnde aanpak hoeft die lang niet zoveel te kosten als bij concurrerende payrolling-specialisten. Dus waarom zou u teveel betalen? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te plannen. Wij van J&M komen graag in Dordrecht langs om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.