Den Bosch: ‘Payrolling echte uitkomst’

//Den Bosch: ‘Payrolling echte uitkomst’
Den Bosch: ‘Payrolling echte uitkomst’ 2018-03-19T15:29:34+00:00

Den Bosch: payrolling echte uitkomst

We horen het vaker van klanten in Den Bosch: payrolling bespaart hen handenvol tijd en geld. Door een externe partij zoals J&M Personeelsdiensten uw loonadministratie te laten verrichten, houdt een bedrijf meer tijd over om zich op zijn kernactiviteiten te concentreren. En dat zijn de activiteiten waarmee het zich van concurrenten onderscheidt en waarmee het omzet genereert. Geen wonder dat steeds meer organisaties (zowel in Den Bosch als daarbuiten) besluiten om zich ‘bij hun leest’ te houden en hun loonadministratie uitbesteden.

J&M Personeelsdiensten levert al jarenlang professionele payrollingdiensten. Naast de maandelijkse salariëring, kunnen wij u de jaaropgaven uit handen nemen, houden wij u op de hoogte van CAO-wijzigingen en helpen wij bij verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid. Uw medewerkers hebben te allen tijde inzage in hun loonstrookjes en wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar voor het beantwoorden van vragen.

De voordeligste payroller van Den Bosch

Wij durven de weddenschap best wel aan: wij zijn er zeker van de beste payroller van Den Bosch te zijn. Vindt u een vergelijkbare service tegen een lager bedrag, dan verslaan wij dat bedrag met plezier. Maar wij hebben het sterke vermoeden dat dit niet zal gebeuren. Dankzij onze gestroomlijnde aanpak, geholpen door een in huis ontwikkeld softwarepakken, kunnen wij op afstand met onze klanten werken en op die manier veel geld besparen. Besparingen die wij rechtstreeks aan onze klanten doorberekenen.

Wij zijn kapitaalkrachtig en beschikken over een NEN 4400-1 certificering, wat betekent dat uw medewerkers altijd op tijd betaald krijgen. De gunstige omrekenfactor die wij hanteren resulteert in een laag wekelijks factuurbedrag, gebaseerd op het totale brutoloon dat u aan uw medewerkers betaalt. Met andere woorden: u betaalt een klein percentage van het totale loon. Meer weten? Profiteer dan van uw bezoek aan deze site en neem nu contact met ons op.