Breda besteedt payrolling uit

//Breda besteedt payrolling uit
Breda besteedt payrolling uit 2018-03-19T15:28:04+00:00

Breda besteedt payrolling uit

Tenzij u een organisatie van tientallen personen vertegenwoordigt, is de kans klein dat u een administratieve afdeling hebt. In plaats daarvan zullen één of meerdere van uw medewerkers maandelijks, ieder kwartaal en aan het einde van het jaar flink wat extra werk op hun bordje krijgen. Werk waar ze misschien wel voor aangenomen zijn, maar dat wat niet uw kernactiviteiten betreft. Met andere woorden: uw productiecapaciteit loopt u die momenten af. En dat is jammer, want het kan anders.

Gelukkig bent u op de website van J&M Personeelsdiensten beland. Net als andere bedrijven in Breda kunt u uw payrolling met een gerust hart aan ons uitbesteden. Hierdoor bent u niet langer FTU’s kwijt aan de loonuitbetalingen, jaaropgaven en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid. Ook weten wij raad met ontslagprocedures en houden wij u op de hoogte van CAO-wijzigingen. Zo kunnen al uw medewerkers zich focussen op uw core business.

De beste payroller

Breda kent meerdere partijen die payrollingdiensten leveren – dat zijn we ons terdege bewust. Dus waarom zou u voor ons moeten kiezen? Omdat wij de beste relatie tussen prijs en kwaliteit hanteren. Sterker nog, wij geven u een laagsteprijsgarantie. Wanneer u een andere payroller tegenkomt die een lagere prijs hanteert, verslaan wij die prijs. Maar wij zijn er redelijk zeker van dat dit niet zal gebeuren; wij zijn namelijk al zeer voordelig.

De reden hiervan is dat wij met ons eigen softwarepakket heel wat kosten besparen. Al onze klanten krijgen hier de beschikking over. Zo kunnen managers en medewerkers zelf hun loonstroken inzien en eventuele wijzigingen doorgeven. Dit werken op afstand gaat in de praktijk prima. Uiteraard zijn wij ook telefonische goed bereikbaar om vragen te beantwoorden. Meer weten over onze diensten op het gebied van payrolling in Breda? Neem dan vandaag nog contact met ons op.