beste payroller in Leeuwarden

//beste payroller in Leeuwarden
beste payroller in Leeuwarden 2018-03-19T15:41:29+00:00

Payrolling in Leeuwarden

Schoenmaker, houd uw bij uw leest: dit eeuwenoude gezegde is blijvend actueel. Het is voor bedrijven namelijk van vitaal belang om zoveel mogelijk tijd en energie in de creatie van hun producten en diensten te steken. Alle werkzaamheden die hen daarvan afleiden zijn ongewenst. Een voorbeeld van dat soort werkzaamheden is de loonadministratie. Steeds meer bedrijven in Leeuwarden zien in dat het anders kan. Zij schakelen payrolling-bedrijf in om de administratie aan uit te besteden.

Waarom de payrolling uitbesteden?

Laten we eerlijk zijn: uw bedrijf in Leeuwarden heeft wel wat beters te doen dan de loonadministratie. Natuurlijk is het een onmisbaar onderdeel van een bedrijfsvoering, maar zou het niet veel slimmer zijn als u deze taken aan een partij overliet met ervaring, expertise en gunstige tarieven? Zo houdt u meer tijd over om die revolutionaire producten of handige diensten aan uw klanten te leveren.

J&M Personeelsdiensten B.V.helpt u graag. Ons deskundige personeel beantwoordt uw vragen en die van uw medewerkers vlot en volledig. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket kunnen uw medewerkers hun gewerkte uren online doorgeven en hun eerdere loonstrookjes makkelijk inzien. Hebben zij vragen over hun arbeidscontract, over hun salaris of over doorbetaling bij ziekte of arbeidsongeschiktheid, dan hoeft u die niet langer te beantwoorden. In plaats daarvan verhelderen wij de mogelijke onduidelijkheden.

Altijd de beste

Omdat wij voornamelijk online werken kunnen wij de laagste prijzen voor payrolling hanteren. Daar zijn wij zo zeker van dat wij een laagste prijs garantie bieden. Wat dat inhoudt? Als u een andere payroller vindt met lagere tarieven, dan stellen wij de onze meteen bij.

Bent u benieuwd hoe wij uw bedrijf kunnen helpen meer tijd en meer omzet te genereren? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken. Wij komen met plezier bij u in Leeuwarden langs om een aanbieding op maat te maken. Tot ziens?