Backoffice ondersteuning in Zeist

//Backoffice ondersteuning in Zeist
Backoffice ondersteuning in Zeist 2019-07-11T12:37:00+00:00

Op zoek naar een specialist in backoffice ondersteuning in Zeist?

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf op het gebied van backoffice ondersteuning in Zeist en echt professioneel geholpen wilt worden door een specialist, kies dan voor J&M Personeelsdiensten. Wij begrijpen als geen ander dat het runnen van een onderneming veel tijd en energie kost. U bent er 24 uur per dag, 7 dagen per week mee bezig. U wilt zich natuurlijk het liefst richten op zaken die uw onderneming winstgevend zullen maken. Zaken de salarisadministratie wilt u liever aan iemand anders overlaten. Informeer eens naar de mogelijkheden van onze backoffice ondersteuning in Zeist en laat uzelf verrassen door het gemak van het uitbesteden van uw backoffice aan J&M!

Backoffice ondersteuning voor uitzendbureaus

Ook voor uitzendbureaus in Zeist kunnen wij zaken overnemen op het gebied van salarisadministratie, debiteurenbeheer en facturering. U heeft op deze manier geen omkijken meer naar uw backoffice, zo houdt u tijd over voor het werven, selecteren en plaatsen van uitzendkrachten. U genereert dan meer omzet en uw uitzendbureau kan groeien!

Onze backoffice diensten

Wat zijn nu de mogelijkheden van backoffice ondersteuning in Zeist door J&M Personeelsdiensten?

  • Uw eigen logo op de correspondentie
  • Gratis gebruik maken van onze software
  • Wij zorgen voor een beperking van het aantal niet betalende debiteuren
  • Verwerking van wets- en CAO-wijzigingen
  • Wij administreren ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid

Altijd de laagste prijs

De missie van J&M Personeelsdiensten is om ieder bedrijf in Zeist van dienst te kunnen zijn met backoffice ondersteuning. Hoge tarieven voor de ondersteuning vinden wij dan ook uit den boze. Door onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van de backoffice, gecombineerd met onze scherpe tarieven, bieden wij u de garantie dat u bij ons nooit meer betaald dan bij een ander bedrijf. Vindt u toch een ander bedrijf in Zeist dat uw backoffice goedkoper uitvoert, dan bieden wij u toch een lager tarief. Op deze manier bent u bij J&M Personeelsdiensten verzekerd van de beste kwaliteit en de laagste prijs!

Heeft u vragen omtrent uw backoffice in Zeist?

De medewerkers van J&M Personeelsdiensten staan graag voor u klaar in Zeist om uw vragen te beantwoorden. Kijk gerust eens verder op onze website. Wellicht zit het antwoord op uw vraag hier al tussen. Heeft u toch behoefte aan een persoonlijk gesprek? Bel ons dan op telefoonnummer 085-4019125 en vraag een offerte aan voor backoffice ondersteuning in Zeist!