Backoffice ondersteuning voor Helmond

//Backoffice ondersteuning voor Helmond
Backoffice ondersteuning voor Helmond 2019-07-11T12:45:42+00:00

Voordelige backoffice ondersteuning voor Helmond

U weet waar de kracht van uw bedrijf ligt. Alle andere zaken die niet direct bijdragen aan het leveren van die topkwaliteit producten of die revolutionaire service, kunt u het beste uitbesteden. Geen wonder dat u in Helmond een bedrijf voor uw backoffice ondersteuning zoekt. J&M Personeelsdiensten neemt u namelijk heel wat werk uit handen. Van J&M kunt u op de volgende gebieden hulp verwachten:

  • Jaaropgaven
  • Ontslagprocedures
  • Salaris doorbetalen bij ziekte
  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Wets- en CAO-wijzigingen bijhouden
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Bespaar tijd en energie

Meer dan het verwachten van hulp, kunt u deze zaken compleet uit handen geven, zodat u er totaal geen zorgen meer aan heeft. Ons deskundige personeel zorgt ervoor dat uw medewerkers stipt op tijd betaald worden, dat de contracten aan de laatste wetten voldoen en dat hun vragen onmiddellijk beantwoord worden.

Dankzij J&M focust uw bedrijf zich weer op wat écht belangrijk is: uw kernactiviteit. Zo vergroot u uw omzet en versterkt u uw concurrentiepositie. Geen wonder dat ook andere bedrijven in Helmond interesse hebben getoond in onze diensten op het gebied van backoffice ondersteuning.

Laagsteprijsgarantie

Dat het uitbesteden van uw backoffice niet duur hoeft te zijn, bewijst J&M. Dankzij onze in huis ontwikkelde software, waar u en uw medewerkers ook beschikking over krijgen, kunnen we vele zaken op afstand afhandelen. Uren doorgeven of loonstrookjes bekijken gaat bijvoorbeeld geheel via een beveiligde omgeving op internet. Voor vragen zijn wij slechts een telefoontje of e-mail verwijderd. Op die manier hoeft u geen lastige vragen meer te beantwoorden en houdt u uw hoofd bij uw core business. Wel zo prettig, toch?

Onze gestroomlijnde bedrijfsvoering maakt het mogelijk dat wij de allerlaagste tarieven hanteren. Zo laag dat wij een gedurfde garantie geven: als u ergens anders –in Helmond of erbuiten– een goedkoper bedrijf in backoffice ondersteuning vindt, betalen wij het verschil. Benieuwd welke omrekenfactor wij hanteren? Voor vragen of een afspraak neemt u vandaag nog contact op via 085-4019125. Uw backoffice uitbesteden in Helmond doet u bij J&M Personeelsdiensten!