Backoffice uitbesteden in Roermond

//Backoffice uitbesteden in Roermond
Backoffice uitbesteden in Roermond 2019-07-11T14:28:08+00:00

Uw backoffice uitbesteden in Roermond?

J&M Personeelsdiensten is hét professionele bedrijf op het gebied van backoffice ondersteuning in Roermond dat op een vakkundige, betrouwbare manier uw administratieve werkzaamheden van u kan overnemen. Ons bedrijf snapt als geen ander dat u als ondernemer in Roermond al druk genoeg bent en dat het runnen van een bedrijf veel tijd en energie kost. Daarom is backoffice ondersteuning in het leven geroepen: puur om u een stukje te kunnen ontzorgen. Zaken als salarisadministratie kunt u bij ons in goede handen overlaten. Informeer zelf eens naar de mogelijkheden van onze backoffice ondersteuning en ervaar zelf het gemak van het uitbesteden van uw backoffice aan J&M!

Backoffice ondersteuning voor uitzendbureaus

Tevens kunnen wij met backoffice ondersteuning uitzendbureaus in Roermond van dienst zijn. Wij kunnen de gehele backoffice van uw uitzendbureau ontzorgen. Debiteurenbeheer, facturering en salarisadministratie zijn enkele van de taken die wij van u over kunnen nemen. U houdt zo meer tijd over voor het werven, selecteren en plaatsen van uitzendkrachten. Met meer omzet en groei tot gevolg.

Taken bij backoffice ondersteuning

Hieronder geven wij u graag een overzicht van wij met onze backoffice ondersteuning in Roermond voor u kunnen betekenen. Dit zijn enkele voorbeelden. In een persoonlijk gesprek kunt u zelf kennis maken met de uitgebreide dienstverlening van onze backoffice ondersteuning.

  • U blijft gebruikmaken van uw eigen logo op uw correspondentie
  • U kunt gratis gebruik maken van ons softwarepakket op maat
  • Wij zorgen voor een beperking van het aantal niet betalende debiteuren
  • Verwerking van wets- en CAO-wijzigingen
  • Wij registreren voor u het ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid

Voor iedereen voordelig

Ieder bedrijf in Roermond moet gebruik kunnen maken van onze dienstverlening op het gebied van backoffice ondersteuning. Zowel grote als kleine ondernemingen moeten de kans krijgen de focus te kunnen leggen op de core business van hun onderneming en administratie uit te besteden. Wij zijn daarbij van mening dat hoge tarieven voor backoffice ondersteuning dan ook uit den boze zijn. Door onze expertise, ervaring en kennis bent u bij ons verzekerd dat uw administratie in betrouwbare handen is. En dat uiteraard tegen het voordeligste tarief!

Afspraak maken in Roermond?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van backoffice ondersteuning in Roermond? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wellicht staat het antwoord op uw vraag ook op onze website. Wilt u liever een persoonlijk gesprek of een offerte aanvragen? Dat kan. Bel ons op telefoonnummer 085-4019125 en we plannen een afspraak voor uw backoffice ondersteuning in Roermond!