Backoffice ondersteuning in Purmerend

//Backoffice ondersteuning in Purmerend
Backoffice ondersteuning in Purmerend 2019-07-11T12:12:04+00:00

Succesvol bedrijf zonder administratie? Kies voor backoffice ondersteuning

Klinkt dit als muziek in uw oren, dan is onze backoffice ondersteuning in Purmerend misschien wel wat voor uw bedrijf. Met het uitbesteden van uw backoffice kunt u zichzelf veel tijd en moeite besteden. Hoe? Door de salarisadministratie uit te besteden aan een echte professional. J&M Personeelsdiensten voert al vele jaren de backoffice administratie uit voor een diversiteit aan bedrijven en organisaties.

Uw backoffice uitbesteden

J&M Personeelsdiensten levert ook haar diensten in Purmerend en omgeving. Bij het uitbesteden van de backoffice komen werknemers juridisch in dienst bij het een gespecialiseerd bureau zoals J&M. Deze zorgt ervoor dat de medewerkers iedere maand netjes uitbetaald krijgen. Daarnaast zorgt zo’n bureau dat contracten worden opgesteld en dat cao-wijzigingen worden doorgevoerd. Voor een bedrijf dat hun backoffice uitbesteed scheelt dit veel gedoe en tijd. Door het opstellen van waterdichte contracten is de taakverdeling kristalhelder. De functioneringsgesprekken en het aannamebeleid blijven in handen van de organisatie in Purmerend. De administratieve rompslomp neemt het bedrijf over dat de backoffice uitvoert.

Wat kan J&M Personeelsdiensten voor u betekenen?

  • Geen administratief gedoe meer
  • Kosten- en tijdbesparing
  • Risicovrij
  • Backoffice ondersteuning opzeggen op ieder moment
  • Uw handen vrij voor de kerntaken

In het kort betekent dit voor u dat u weer meer tijd kunt besteden aan waar uw bedrijf Purmerend voor staat. Het uitbesteden van uw backoffice betekent namelijk dat u geen ingewikkelde juridische teksten meer door hoeft te spitten op het gebied van arbeidsrecht. U bent nog steeds verantwoordelijk voor het menselijke aspect van uw werknemers, maar de financiële kant, daar hoeft u zich niet meer druk over te maken. De hoogte van het salaris bepaalt u, het overmaken doet J&M Personeelsdiensten voor u. Zo kunt u in Purmerend zorgeloos verder met waar u goed in bent.

Meer weten over onze backoffice diensten?

Voordat u kiest voor onze backoffice ondersteuning, wilt u uiteraard eerst weten welke kosten daar aan zijn verbonden. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij kunnen u garanderen dat uw backoffice uitbesteden ook voor u geld kan schelen. Het is afhankelijk van het aantal werknemers dat u in dienst heeft en van welke backoffice services u gebruik wilt maken. Als u ook benieuwd bent geworden naar wat wij voor u in Purmerend kunnen betekenen, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 085-4019125. Onze medewerkers zullen u zo adequaat mogelijk te woord staan. Voor zorgeloze backoffice ondersteuning in Purmerend moet u bij J&M Personeelsdiensten zijn.