Backoffice uitbesteden Nieuwegein

//Backoffice uitbesteden Nieuwegein
Backoffice uitbesteden Nieuwegein 2019-07-11T14:51:59+00:00

Uw administratie uitbesteden?

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw partner kan zijn om uw zaken op het gebied van backoffice in Nieuwegein te ondersteunen? Zoek dan niet verder en schakel J&M Personeelsdiensten in. Onze professionele backoffice ondersteuning ontzorgt u van al uw personeels – en salarisadministratie. U heeft zo tijd over om u op andere zaken te richten. Heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden in Nieuwegein op het gebied van backoffice ondersteuning? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar.

Houd de touwtjes in handen

Bent u ondernemer in Nieuwegein? Dan heeft u het waarschijnlijk al druk genoeg. De dienstverlening van J&M Personeelsdiensten richt zich op het ontzorgen van ondernemers. Wij nemen taken van u over, u richt zich op de core business van uw onderneming. Denk daarbij aan zaken als urenregistratie, facturering en salarisadministratie. Dit zijn toch vaak werkzaamheden waar veel van uw kostbare tijd in gaat zitten. Door onze backoffice ondersteuning in te zetten, worden wij als het ware juridisch werkgever van uw medewerkers. U houdt ondertussen uiteraard te touwtjes in handen. Met backoffice ondersteuning van J&M valt een last van uw schouders.

Voordelen van backoffice ondersteuning in Nieuwegein

Heeft u al een beeld gekregen van wat J&M Personeelsdiensten voor u kan betekenen als u uw backoffice laat uitbesteden in Nieuwegein? Dan zetten wij er graag nog een aantal voordelen voor u bij:

  • U blijft zich focussen op uw core business
  • Ervaren, betrouwbaar en vakkundig in backoffice ondersteuning
  • Wij zijn tevens aanspreekpunt voor uw medewerkers
  • Laagste prijs garantie voor backoffice ondersteuning
  • Ook voor juridische en fiscale kennis

Prijs-kwaliteit

Backoffice uitbesteden in Nieuwegein door J&M Personeelsdiensten houdt niet alleen de maandelijkse uitbetaling van de lonen in. Wij kunnen tevens jaaropgaven en ontslagprocedures opstellen en zorgen voor de verwerking van wets – en CAO-wijzigingen. Door af te rekenen met de hoge tarieven voor backoffice ondersteuning, profileren wij ons als ware concurrent op de markt. Elk bedrijf moet in staat zijn haar administratieve taken uit te kunnen besteden en hoge prijzen vinden wij daarom niet gewenst. U kiest bij ons voor backoffice ondersteuning in Nieuwegein niet alleen voor kwaliteit maar ook voor de laagste prijs!

Schakel onze hulp in!

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Wacht dan niet langer om onze hulp in te schakelen. Middels een persoonlijk gesprek brengen we met u in kaart hoe wij u in Nieuwegein van dienst kunnen zijn. Bel ons op nummer 085-4019125 en maak een afspraak voor backoffice uitbesteding in Nieuwegein.