‘Backoffice ondersteuning uitkomst voor Maastricht’

//‘Backoffice ondersteuning uitkomst voor Maastricht’
‘Backoffice ondersteuning uitkomst voor Maastricht’ 2019-07-12T12:05:11+00:00

Backoffice ondersteuning uitkomst voor Maastricht

Al sinds voor de Romeinse tijd was Maastricht een ondernemende stad. Het is nog steeds een bolwerk van gewiekste en bedrijvige mensen, die hun bedrijven zo slim en gestroomlijnd mogelijk runnen. In het verlengde daarvan wordt het inhuren van een professioneel bedrijf voor backoffice ondersteuning steeds populairder. Het uitbesteden van de backoffice neemt heel wat werk uit handen; de loonadministratie kan namelijk voor heel wat hoofdbrekens zorgen en tijd kosten.

J&M Personeelsdiensten B.V. is dé partner als het gaat om voordelige en complete backoffice ondersteuning. Op deze pagina leggen wij u uit wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij zulke lage prijzen kunnen hanteren.

Geschikt voor elk bedrijf met personeel

Uw bedrijf in Maastricht weet waar het goed in is. Alle zaken die u afleiden van uw missie zijn daarom ongewenst. Waarom zou energie steken in administratieve rompslomp als een extern bedrijf dit tegen een lage prijs voor kan doen? Het uitbesteden van uw backoffice is een geschikte oplossing voor korte en lange projecten. Of u nu vaste arbeidskrachten, studenten, vakantiemedewerkers of 65-plussers in dienst hebt, backoffice ondersteuning zorgt en geeft uw duidelijk inzicht in uw loonkosten. Daarnaast beantwoorden wij al uw vragen en die van uw medewerkers over salaris, contracten en de CAO. Wij verzorgen voor u de loonadministratie en salarisadministratie, zodat u tijd heeft voor andere zaken. Ook verzorgen wij de backoffice van uitzendbureaus.

Backoffice ondersteuning kan goedkoper

Mensen vragen zich wel eens af waarom wij zo goedkoop zijn. Het antwoord daarop is heel eenvoudig: wij besparen meer kosten dan onze concurrenten. Hoe wij dat doen? Door middel van een in huis ontwikkeld softwarepakket waarmee wij op afstand met onze klanten samenwerken. Klanten zoals u, die bedrijven hebben in Maastricht of andere steden in Nederland. Wij houden kantoor in Veghel, maar kunnen onze klanten prima op afstand bedienen.

De kosten die wij daarmee besparen, berekenen wij direct aan u door. J&M Personeelsdiensten B.V.factureert u wekelijks een bedrag en wij durven een laagsteprijsgarantie te bieden: vindt u ergens anders een lagere prijs voor hetzelfde dienstenpakket, dan betalen wij met plezier het verschil. Neemt u contact met ons op?