Lelystad: backoffice uitbesteden

//Lelystad: backoffice uitbesteden
Lelystad: backoffice uitbesteden 2019-07-12T11:50:19+00:00

Lelystad besteedt backoffice uit

Uw bedrijf in Lelystad loopt lekker, maar helaas hapert de productie eens per maand. Waarom? Omdat iedere maand de salarissen betaald moeten worden. Eén of meerdere van uw medewerkers zijn hier dagenlang meest zoet, wat betekent dat u niet op hun hulp kunt rekenen. Zou het niet fijn zijn als u de salarisadministratie kon uitbesteden aan een deskundige en voordelige partij? U raadt het al: wij kunnen u hierbij van dienst zijn. Op deze pagina leggen wij u uit wat het inhoudt als u uw backoffice laat uitbesteden, hoe u ervan kunt profiteren en hoe wij zulke gunstige tarieven kunnen hanteren.

Uitbesteden is slimmer

Ondernemers in Lelystad beseffen steeds vaker dat zij zich het beste op hun kernactiviteit kunnen focussen: het leveren van die topkwaliteit dienst of dat populaire product. Geen wonder dat J&M steeds meer aanvragen krijgt voor backoffice ondersteuning in Lelystad. Wat dit precies inhoudt? Bij backoffice ondersteuning komen uw medewerkers juridisch bij ons in dienst, zodat wij hen iedere maand stipt hun lonen kunnen uitbetalen. Dit klinkt misschien eng, maar dat is het niet. De grootste en bekendste bedrijven maken hier gebruik van. Dankzij onze gestroomlijnde aanpak kunnen wij u tegen een laag tarief hulp bieden bij het verwerken van niet alleen loonbetalingen, maar ook:

  • Jaaropgaven
  • Ontslagprocedures
  • CAO- en wetswijzigingen
  • Loondoorbetalingen bij ziekte
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Laagsteprijsgarantie voor backoffice ondersteuning

Er bestaan grote verschillen in de tarieven van backoffice ondersteuners. Het een en ander hangt af van de grootte van het bedrijf en de aanpak. Maar wij lopen sowieso voor op onze concurrenten en daar profiteert u van. Hoe? Door dat bij de laagste prijs garantie kunnen bieden. Die houdt in dat wij, als u die kunt vinden, de lagere prijs van een concurrent met plezier verslaan. Goed om te weten: dat is ons nog nooit overkomen.

Wilt u meer weten over het uitbesteden van backoffice in Lelystad of wenst u een offerte op maat voor uw bedrijf? Wij komen met plezier in Lelystad langs om de mogelijkheden tot samenwerking te verkennen. Neemt u Neem contact met ons op?