Backoffice diensten IJsselstein

//Backoffice diensten IJsselstein
Backoffice diensten IJsselstein 2019-07-10T14:11:44+00:00

Het gemak van backoffice uitbesteding

Bent u op zoek naar een expert in backoffice zaken in IJsselstein? Maak kennis met de specialisten van J&M Personeelsdiensten. Ontdek de vele voordelen en mogelijkheden van backoffice. Het bijhouden van uw salarisadministratie. Het registreren van arbeidsovereenkomsten. Het uitbetalen van uw medewerkers. Door het uitbesteden hiervan kunt u al deze taken veilig overdragen aan ervaren professionals. Benieuwd naar de diensten van ons backofficebedrijf? Benader backofficebureau J&M Personeelsdiensten vanuit IJsselstein door te bellen naar 085-4019125. Wij zijn graag uw backoffice partner in IJsselstein.

Wat heeft ons backofficebureau u te bieden?

Backoffice werkzaamheden via ons backofficebedrijf verloopt niet alleen via vaste pakketten en diensten. U kunt bij ons namelijk precies zelf aangeven wat u uitbesteed wilt hebben. Wat wenst u zoal over te dragen van u backoffice? Uw salarisadministratie in IJsselstein? Of ook uw jaaropgaven? En misschien ook de naderende ontslagprocedures? De keus is compleet aan u. Wij zetten alles op alles om elke ondernemer optimaal te kunnen ondersteunen. Ga met ons in gesprek en geef aan welke werkzaamheden u liever uitbesteedt. Dit bespaart u heel veel tijd én kosten. Lees verder om erachter te komen hoe wij uw werk kunnen verlichten door uw salarisadministratie, loonstroken, ontslagprocedures en ga zo maar door voor onze rekening te nemen.

De voordelen van backoffice uitbesteding

Als bezige ondernemer wilt u graag meer tijd en energie besteden aan uw corebusiness. Maar helaas. U en uw eventuele werknemers moeten uitbetaald worden. De jaaropgaven moeten opgesteld worden. En de arbeidscontracten moeten bijgesteld worden naar de actuele wetten. Nu kunt u een interne boekhouder of financieel adviseur aannemen, maar dit kost u behoorlijk veel geld. Kies daarom voor het uitbesteden van de backoffice. Zo pakken wij onder andere uw salarisadministratie in IJsselstein volledig voor u op. Veilig, betrouwbaar en transparant. Wij voeren voor u uit, u behoudt uiteraard de regie. Als u kiest voor uitbesteding kan ons backofficebureau het volgende voor u oppakken:

  • Ontslagprocedures
  • Loonstroken en loondoorbetaling
  • Verzorgen van arbeidsovereenkomsten
  • Verwerking van cao- en wetswijzigingen
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

Interesse in backoffice diensten in IJsselstein?

Bent u geïnteresseerd in wat backoffice uitbesteding in uw situatie in IJsselstein kan betekenen? Vraag een adviserend gesprek aan met de specialisten van backofficebedrijf J&M Personeelsdiensten. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om te controleren of uitbesteding iets voor u is. U kunt ons ook benaderen via telefoonnummer 085-4019125. Wij informeren u graag over wat onze backoffice diensten in IJsselstein voor u kan betekenen.