Backoffice ondersteuning: Hilversum besteedt het uit

//Backoffice ondersteuning: Hilversum besteedt het uit
Backoffice ondersteuning: Hilversum besteedt het uit 2019-07-11T12:52:28+00:00

Backoffice ondersteuning: uitkomst voor Hilversum

Het gaat goed met uw bedrijf in Hilversum. Het zal echter nóg beter gaan wanneer u een extern bedrijf voor het uitbesteden van uw backoffice inhuurt. Want door bepaalde werkzaamheden uit te besteden, houdt u meer tijd en energie over voor wat daadwerkelijk omzet genereert: uw producten of diensten creëren en op de markt brengen.

Iedere maand betaalt u lonen uit, jaarlijks dient u een jaarverslag te maken, medewerkers stellen u moeilijke vragen over hun arbeidscontracten, CAO-wijzigingen moeten worden doorgevoerd: deze en andere zaken kunnen u behoorlijk afleiden van uw kernactiviteit. Doe daarom wat andere slimme ondernemers in Hilversum doen en huur J&M Personeelsdiensten B.V. in. Wij nemen u deze vervelende werkzaamheden uit handen middels backoffice ondersteuning, zodat u zich maximaal kunt concentreren op de groei van uw bedrijf. Wel zo prettig, toch?

Wat gebeurt er bij uitbesteden van uw backoffice?

J&M Personeelsdiensten B.V. is een kantoor die de zaken modern aanpakt als u uw backoffice bij ons uitbesteedt. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket kunnen wij zoveel mogelijk online werken. Uw medewerkers zien online hun loonstrookjes in en geven ook via internet (in een beveiligde omgeving) de gewerkte uren door. Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing op die wij direct aan onze klanten doorberekenen. Wij verzorgen uw salarisadministratie en loonadministratie! Ook verzorgen wij de backoffice van uitzendbureaus.

Dit klinkt wellicht ingewikkeld, maar dat is het niet. Graag leggen wij u in een goed gesprek uit hoe wij u van dienst kunnen zijn en wat de kosten hiervan zijn. Bijzonder is dat wij een laagsteprijsgarantie bieden; als een andere partij vindt die hetzelfde dienstenpakket voor minder geld aanbiedt, betalen wij zonder morren het verschil. Zó zeker zijn wij van onze laagste prijs. Dus waar wacht u op? Bel of mail ons om een afspraak te maken. Wij schuiven binnenkort met plezier in Hilversum aan.