Backoffice ondersteuning in Ermelo-Kern

//Backoffice ondersteuning in Ermelo-Kern
Backoffice ondersteuning in Ermelo-Kern 2019-07-11T11:42:22+00:00

Uw partner op het gebied van backoffice ondersteuning

Wilt u als ondernemer uw backoffice uitbesteden in Ermelo-Kern? Dan bent u bij J&M Personeelsdiensten aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van backoffice ondersteuning. Dat betekent dat wij in staat zijn uw salarisadministratie van u over te nemen en wij ervoor zorgen dat uw werknemers tijdig hun salaris ontvangen. Wij beschouwen backoffice ondersteuning als echt maatwerk. Daarbij nemen wij de wensen en eisen van onze klanten als uitgangspunt. Hierdoor kunnen wij onze diensten helemaal inrichten naar uw behoeftes. Meer weten over wat wij als voor u kunnen doen op het gebied van backoffice ondersteuning? Lees dan verder of maak direct een afspraak vanuit Ermelo-Kern. Wij verzorgen ook de backoffice van uitzendbureaus.

Waarom kiezen voor het uitbesteden van uw backoffice?

Welke reden heeft in Ermelo-kern om te kiezen voor het uitbesteden van uw backoffice? Veel werkgevers stappen over op backoffice ondersteuning omdat zij geen tijd en energie willen steken in het bijhouden van hun salarisadministratie en loonadministratie. Het op orde brengen van de salarisadministratie en loonadministratie is een klus die regelmatig moet worden uitgevoerd. Veel bedrijven hebben niet de middelen en knowhow om dit op de juist manier te doen. Het uit handen geven van deze taak aan een expert is dan ideaal. U bepaalt zelf welke taken u aan ons overdraagt. U kunt uw gehele salarisadministratie uit handen geven, maar ook slechts een gedeelte hiervan. Wij horen graag wat uw wensen zijn wat betreft backoffice ondersteuning in Ermelo-Kern. Onze professionals werken transparant en gaan uiteraard altijd betrouwbaar met uw gegevens om.

De backoffice taken die wij uitvoeren

Als backoffice ondersteuner hebben wij een uitgebreid takenpakket. Zo nemen wij natuurlijk de verantwoordelijkheid voor de salarisadministratie en loonadministratie. Dit betekent dat wij ons bezig houden met de CAO- en wetswijzigingen en kunnen wij de jaaropgaven voor u opstellen. Welke taken wenst u door ons te laten uitvoeren voor backoffice ondersteuning? Wij horen het graag van u vanuit Ermelo-Kern.

Bel of mail voor backoffice ondersteuning in Ermelo-Kern

Wilt ook kunnen genieten van de voordelen van het uitbesteden van uw backoffice in Ermelo-Kern? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op via 085-4019125, mail naar info@jmpersoneelsdiensten.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij staan dan graag voor u klaar met backoffice ondersteuning in Ermelo-Kern!