Amsterdam: backoffice uitbesteden

//Amsterdam: backoffice uitbesteden
Amsterdam: backoffice uitbesteden 2019-07-10T13:17:42+00:00

Amsterdam: backoffice uitbesteden

Wat uw kernactiviteit ook is, de loonadministratie kan u hier behoorlijk van afleiden. Iedere maand dienen uw medewerkers te worden betaald, sommigen worden doorbetaald bij ziekte, nieuwe werknemers hebben een contract nodig, enzovoort. Als u dan ook nog eens rekening dient te houden met de CAO- en wetswijzigingen, is het logisch dat u deze activiteiten het liefst uitbesteedt.

Het uitbesteden van al deze taken heet ook wel uw backoffice uitbesteden. J&M Personeelsdiensten is wat dat betreft een logische keuze voor organisaties in Amsterdam. Wij zijn landelijk actief en dankzij ons in huis ontworpen computersysteem hebben uw medewerkers en u toegang tot hun overzichten en is het mogelijk om wijzigingen door te geven. Telefonisch staan wij ter beschikking om uw vragen of die van uw werknemers te beantwoorden en dat super voordelig! Voor bedrijven in Amsterdam is J&M Personeelsdiensten B.V. de logische partner.

Bent u in Amsterdam actief, dan vindt u daar een ruime keuze aan backoffice ondersteuners. Toch denken wij dat J & M Personeels Diensten een interessante keuze voor u kan zijn. Ons kantoor staat in Veghel, maar dankzij ons eigen softwarepakket kunt u de benodigde cijfers online aan ons doorgeven. Ook kunnen uw medewerkers via internet hun loonstroken bekijken en zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar om vragen te beantwoorden.

De laagste tarieven voor backoffice ondersteuning

Er zijn vele redenen om voor J & M Personeels Diensten te kiezen. Ten eerste ontzorgen wij, waardoor al uw werknemers zich op hun hoofdtaken kunnen concentreren. En dat is wel zo prettig, want uw specialiteit zorgt voor de omzet en de uiteindelijke winst. Alle andere taken leiden daar alleen maar van af. Omdat wij kapitaalkrachtig zijn en ook nog eens een G-rekening tot uw beschikking stellen, zijn de loonuitbetalingen gegarandeerd.

Daarnaast kunnen wij prettig lage tarieven hanteren dankzij onze online tool. Vergelijk het gerust met andere backoffice ondersteuners in Amsterdam of omstreken; wij zijn er zeker van dat wij hun tarieven kunnen verslaan. Sterker nog, wij verzekeren dat middels onze laagsteprijsgarantie. Voor de facturering nemen wij het totale brutoloon in uw organisatie en vermenigvuldigen wij dat met een zeer gunstige omrekenfactor. De prijzen zijn all-in, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij komen graag langs in Amsterdam om de mogelijkheden van backoffice ondersteuning door J & M Personeels Diensten te bespreken.