Wat kan een payrollbedrijf voor een zzp’er betekenen?

//Wat kan een payrollbedrijf voor een zzp’er betekenen?
Wat kan een payrollbedrijf voor een zzp’er betekenen? 2018-03-08T08:41:19+00:00

Payroll voor freelancers

U bent freelancer en wilt graag meer weten over payroll. De reden dat u freelancer bent geworden is waarschijnlijk omdat de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap u goed bevalt. Het werken geeft u veel voordelen, maar er zijn ook nadelen. Daarom kunt u de keuze maken voor payroll voor freelancers, u kunt dan zelfstandig ondernemen combineren met de zekerheden van een dienstverband zonder alle administratieve verplichtingen.

Hierdoor verandert er in de praktijk niets, u bepaalt namelijk zelf voor wie u gaat werken en wanneer. Ook het uurtarief houdt u zelf in de hand. De administratieve en financiële werkzaamheden worden u uit handen genomen door een payroll bureau. U houdt meer tijd over om andere opdrachten binnen te halen.

Voordelen payroll voor freelancers

Payroll voor freelancers zorgt voor een groot aantal voordelen, zeker als u voor J&M kiest. U heeft geen arbeidsrechtelijke en fiscale risico’s, u heeft de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap en er is gegarandeerd salaris door het payroll bureau. Voor de freelancer zijn er geen debiteurenrisico’s, u bent verzekerd voor Ziektewet, Werkloosheidwet en WIA en u heeft geen onderneming met uitgebreide administratie en belastingzaken.

Als freelancer kiest u voor payroll voor lagere kosten. Een payroll bureau zoals J&M rekent een vergoeding voor haar dienstverlening. Meestal is dat een percentage over het totale factuurbedrijf (tussen de 3-5%). Dit bedrag houden wij in op het bedrag dat wij namens u als freelancer aan de opdrachtgever factureren. Vraagt u wel altijd naar de voorwaarden bij een payroll bureau voor een eventuele minimummarge per factuur of opstartkosten! Hoe meer vragen u stelt, hoe beter u bent voorbereid en kunt genieten van de voordelen die een payroll bedrijf u kan bieden.

Vraag een offerte aan

Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel. 085 – 40 191 25.

Waarom J&M?

  • Deskundig personeel

  • NEN 4400-1 certificering

  • Kapitaal krachtig

  • WKA

  • G-rekening

  • VCU gecertificeerd

Onze taken als payroll aanbieder

Verzorgen van
arbeidsovereenkomsten

Verzorgen van
loonbetalingen

Verzekeringen bij
arbeidsongeschiktheid

Verzorgen van
jaaropgaven

Verzorgen van
loonstroken

Regelen van
ontslagprocedure

Verzorgen van
salarisadministratie

Verwerking van
CAO- en wetswijzigingen

Vrijblijvend gesprek?

Terugbelafspraak
Offerte aanvraag