Payrolling

//Payrolling
Payrolling 2018-03-08T08:34:05+00:00

Payrolling voor wie?

Payrolling is geschikt voor mensen die uitsluitend willen ondernemen. J&M is een ware payrollconcurrent . Wij zijn de beste aanbieder in Nederland dankzij een unieke garantie: vindt u een goedkoper payroll bedrijf, dan verlagen wij ons tarief. Maar voor wie is payrolling geschikt? Ondernemers die uitsluitend willen ondernemen en zich niet bezig willen houden met de financiële en administratieve verplichtingen zullen de voordelen van payrolling direct inzien.

Voor startende ondernemers is payrolling ook een goede uitkomst. Als u als ondernemer voor de eerste keer werknemers in dienst neemt, kan het zijn dat u de weg nog niet volledig kent, maar u wilt alles wel zonder problemen regelen. Payrolling biedt dan een goede uitkomst en dit wordt u nu aangeboden bij J&M.

Eigen onderneming en payrolling

Er komen in Nederland steeds meer ZZP’ers. Daarvoor is payrolling ook een ideale uitkomst. U behoudt als ZZP’er de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap en u heeft zekerheid van het in loondienst zijn. Als uw bedrijf gaat groeien dan kan het wel eens erg druk worden en kan er sprake zijn van piekmomenten.

Het personeelsbestand kan daardoor wijzigen en dan komen er regelmatig veel administratieve zaken bij kijken, weet u daar alles van? Heeft u de tijd om alles te regelen? Geen zorgen, want J&M is uw payrollspecialist en kan u helpen en bijstaan tijdens deze momenten.

Meer weten over payrolling?

Als payrolling u aanspreekt dan is de kans groot dat u hier al de voordelen van in heeft gezien. Mocht u nog vragen hebben of de voordelen voor uw onderneming willen weten, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met J&M Wij zullen al uw vragen graag beantwoorden.

Vraag een offerte aan

Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel. 085 – 40 191 25.

Waarom J&M?

  • Deskundig personeel

  • NEN 4400-1 certificering

  • Kapitaal krachtig

  • WKA

  • G-rekening

  • VCU gecertificeerd

Onze taken als payroll aanbieder

Verzorgen van
arbeidsovereenkomsten

Verzorgen van
loonbetalingen

Verzekeringen bij
arbeidsongeschiktheid

Verzorgen van
jaaropgaven

Verzorgen van
loonstroken

Regelen van
ontslagprocedure

Verzorgen van
salarisadministratie

Verwerking van
CAO- en wetswijzigingen

Vrijblijvend gesprek?

Terugbelafspraak
Offerte aanvraag