Voordelen van payrolling

//Voordelen van payrolling
Voordelen van payrolling 2018-03-08T08:43:30+00:00

Voordelen van payrollconstructies

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een payroller in te schakelen. Een payrollbedrijf neemt uw werknemers op papier over en wordt daarmee juridisch de ‘baas’ van uw medewerkers. Dit klinkt misschien eng, maar het is een vertrouwde constructie die dichtgetimmerd is door een watervast contract. Daarnaast kunt u dit contract ook opzeggen wanneer u dat maar nodig acht.

Toch gebeurt dat opzeggen van een payroll-contract nauwelijks. De nadelen wegen namelijk niet op tegen de vele voordelen. Maar wat zijn deze voordelen precies? Laten we hier eens kijken waarom organisaties zo graag een payroller inschakelen.

Focus op uw core-business

U werkt in een concurrerende markt en kunt het u eigenlijk niet veroorloven om tijd aan randzaken te besteden. Nu zijn de lonen en contracten van uw werknemers natuurlijk belangrijk, maar behoren ze niet tot de kernactiviteiten van uw bedrijf. Elke minuut die u aan uw diensten, producten of klanten kunt besteden is daarom meegenomen. Een payrollbedrijf maakt het mogelijk dat u zich op uw core-business concentreert en uw concurrentie zo bij houdt of zelfs voor blijft.

Specialistische kennis

Er is heel wat kennis en ervaring voor nodig om de loonadministratie succesvol te voeren. Er komt namelijk meer bij kijken dan lonen uitbetalen. Ook zult u jaaropgaven moeten maken, arbeidsongeschikte werknemers moeten belonen, sociale premies moeten afdragen, enzovoort. Een payrollbedrijf neemt u al die zaken uit handen.

Vraagbak voor uw medewerkers

Al die vragen van uw medewerkers over hun contracten en wetswijzigingen – u heeft wel wat beters te doen. Een ander voordeel is dat J&M wij echter altijd klaar om vragen van uw werknemers te beantwoorden. Prettig voor hen maar ook voor u.

Gegarandeerd de beste

Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel. 085 – 40 191 25.

Waarom J&M?

  • Deskundig personeel

  • NEN 4400-1 certificering

  • Kapitaal krachtig

  • WKA

  • G-rekening

  • VCU gecertificeerd

Onze taken als payroll aanbieder

Verzorgen van
arbeidsovereenkomsten

Verzorgen van
loonbetalingen

Verzekeringen bij
arbeidsongeschiktheid

Verzorgen van
jaaropgaven

Verzorgen van
loonstroken

Regelen van
ontslagprocedure

Verzorgen van
salarisadministratie

Verwerking van
CAO- en wetswijzigingen

Vrijblijvend gesprek?

Terugbelafspraak
Offerte aanvraag