Payrolling?

/Payrolling?
Payrolling? 2018-03-21T10:34:12+00:00

Wat is Payrolling?

Payrolling is een manier waarop bedrijven hun salarisadministratie uit kunnen besteden. Op een aparte pagina leggen we precies uit wat een payroll-constructie is, maar in het kort gezegd betekent dit dat een extern bedrijf uw werknemers in dienst neemt en vervolgens de salaris-betalingen en arbeidsrechterlijke risico’s overneemt. Dit is dan meteen ook het verschil met een bedrijf dat de salarisadministratie verzorgt: een groot wettelijk verschil.

Dit betekent dat u zich over een aantal taken geen zorgen meer hoeft te maken, omdat een specialist hier zorg voor draagt. Voorbeelden hiervan zijn het opstellen van de arbeidscontracten, de jaaropgaven, het volgen van de juiste ontslagprocedures en het verwerken van CAO-wijzigingen. Het maandelijkse uitbetalen van de salarissen is één van de meest belangrijke taken.

Waarom voor payrolling kiezen?

Nu u weet wat payrolling is, kunnen we ons voorstellen dat u zich afvraagt: wat heb ik eraan? Hoe kan mijn bedrijf hiervan profiteren? Wat zijn de opbrengsten versus de kosten? Over de payrolling tarieven hebben we een aparte pagina gemaakt, maar samenvattend is payrolling voor vrijwel elk middelgroot tot groot bedrijf een slimme zet. Waarom? Omdat u zich op deze manier volledig kunt concentreren op uw core business. Op die manier bent u uw concurrentie te slim af.

Waarom voor J&M kiezen?

J&M is een ware payrollconcurrent . Wij zijn namelijk de beste aanbieder in Nederland dankzij een unieke garantie: vindt u een goedkoper payroll bedrijf, dan verlagen wij ons tarief. Wij durven zo’n gewaagde garantie te geven omdat wij dankzij onze eigen software stukken efficiënter kunnen werken dan concurrerende payrollers.

Vraag een offerte aan

Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel. 085 – 40 191 25.

Waarom J&M?

  • Deskundig personeel

  • NEN 4400-1 certificering

  • Kapitaal krachtig

  • WKA

  • G-rekening

  • VCU gecertificeerd

Onze taken als payroll aanbieder

Verzorgen van
arbeidsovereenkomsten

Verzorgen van
loonbetalingen

Verzekeringen bij
arbeidsongeschiktheid

Verzorgen van
jaaropgaven

Verzorgen van
loonstroken

Regelen van
ontslagprocedure

Verzorgen van
salarisadministratie

Verwerking van
CAO- en wetswijzigingen

Vrijblijvend gesprek?

Terugbelafspraak
Offerte aanvraag