Uw payrollbedrijf in Zuid-Holland

//Uw payrollbedrijf in Zuid-Holland
Uw payrollbedrijf in Zuid-Holland 2018-03-19T16:03:34+00:00

Voordelige payroller voor Zuid-Holland

Zuid-Holland is een dichtstbevolkte en bedrijvige provincie. Misschien bent u in Den Haag gevestigd of in Rotterdam. Wellicht houdt u kantoor in Gouda of in Leiden. Waar u ook actief bent, u heeft één ding met andere ondernemers gemeen: uw bent het liefst met uw kernactiviteit bezig, want die levert directe omzet op. Allerlei randzaken leidde daarbij af en besteedt het liefst uit.

Wat dat betreft bent u bij ons aan het juiste adres. Payrollbedrijf J&M Personeelsdiensten neemt u vervelende en tijdrovende klusjes rondom de salarisadministratie uit handen. Wat voor een randzaak is, is voor ons een kernactiviteit, die wij goed en efficiënt uitvoeren. Concreet helpen wij bedrijven met o.a. de salarisadministratie, ontslagprocedures, CAO-wijzigingen en loondoorbetalingen bij ziekte.

Gedurfde laagsteprijsgarantie

Kwaliteit is belangrijk, maar prijs ook. Niemand wil teveel betalen. Bij ons kunt u ervan op aan dat dit niet gebeurt. Wij zijn er namelijk zeker van dat wij de beste payrollaanbieder zijn van Zuid-Holland. Om die bewering kracht bij te zetten, bieden wij een gewaagde laagsteprijsgarantie. Die houdt in dat wij het verschil betalen indien u een payrollbedrijf vindt dat goedkoper is

Omdat wij voornamelijk online werken, geholpen door ons in huis ontwikkelde softwarepakket, kunnen wij veel zaken op afstand regelen. Zo kunnen uw medewerkers maandelijks hun gewerkte uren doorgeven, waardoor wij steeds voor een snelle en stipte betaling kunnen zorgen. Ook kunnen uw werknemers hun eerdere loonstrookjes online, via een beveiligde omgeving, inzien.

Online payroller: vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over onze unieke en voordelige dienstverlening? Uw bent niet voor niets op deze website beland. Profiteer dan ook van uw bezoek en neem direct contact met ons op. Wij vertellen u graag vrijblijvend hoe wij uw precies van dienst kunnen zijn en welke lage kosten hieraan verbonden zijn. Tot ziens in Zuid-Holland?