Uw payrollbedrijf in Zeeland

//Uw payrollbedrijf in Zeeland
Uw payrollbedrijf in Zeeland 2018-03-19T16:03:53+00:00

Zeeland kiest voor online payroller

Of uw bedrijf nu in Middelburg, in Vlissingen, in Goes of Terneuzen is gevestigd, bij ons kunt u terecht voor payrolldiensten die u tijd en geld besparen. J&M Personeelsdiensten is in heel Zeeland en ver daarbuiten actief op het gebied van de salarisadministratie. Bedrijven zoals het uwe schakelen ons in om vervelende randzaken uit te besteden. Zo kunnen zij zich weer volledig concentreren op hun kernactiviteiten; activiteiten die voor directe omzet zorgen. Wij nemen u de volgende activiteiten en verplichtingen uit handen:

  • Ontslagprocedures
  • Jaaropgaven opstellen
  • Wets- en CAO-wijzigingen
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Salaris doorbetalen bij ziekte
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Wanneer uw voor een payroller kiest, bent u in goed gezelschap. Diverse grote en middelgrote bedrijven in Zeeland, waaronder enkele bekende namen, kozen reeds voor onze service. In feite is payrolling geschikt voor elk bedrijf met werknemers – maar ook als backoffice voor uitzendbureaus. Hoe het werkt? U betaalt wekelijks een factuurbedrag dat is gebaseerd op het totale brutoloon in uw bedrijf, vermenigvuldigd met een omrekenfactor. Wij zijn er zeker van dat onze omrekenfactor de laagste is van alle payollbedrijven in Nederland.

Online payrolling is goedkoper

Hoe graag wij ook in Zeeland zijn, wij houden kantoor in het oosten van het land: in Veghel. Toch hoeft dat geen beletsel te zijn voor een vruchtbare samenwerking. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket helpen wij onze klanten grotendeels op afstand. Medewerkers geven online gewerkte uren door en bekijken via een beveiligde omgeving hun eerdere loonstrookjes. Vragen beantwoorden wij die met plezier telefonisch of per e-mail. Dankzij deze werkwijze besparen wij kosten die andere payrollers wel in rekening brengen. Wij durven dan ook gerust een laagsteprijsgarantie te bieden. Die houdt in dat wij het verschil betalen wanneer u een payrollbedrijf vindt dat lagere tarieven dan wij hanteert.

Wilt u een offerte op maat of wenst u meer informatie over onze diensten te ontvangen, neem dan nu meteen contact met ons op. Wij komen graag in Zeeland langs om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Tot ziens?