Uw payrollbedrijf in Utrecht

//Uw payrollbedrijf in Utrecht
Uw payrollbedrijf in Utrecht 2018-03-19T16:04:33+00:00

Voordelige payrolling voor Utrecht

Amersfoort, Nieuwegein, IJsselsteijn, Baarn, Woerden: de provincie Utrecht is niet alleen dichtbevolkt, maar telt ook een groot aantal bedrijven. En voor ondernemers zoals u is het wenselijk om zich vooral met hun hoofdactiviteiten bezig te houden. Randzaken zoals de salarisadministratie kunnen u namelijk flink afleiden van uw missie. Gelukkig kan een payrollbedrijf u heel wat werk en zorgen uit handen nemen.

J&M Personeelsdiensten is zo’n bedrijf. Dankzij onze unieke werkwijze bieden wij niet alleen een hoge kwaliteit service, maar zijn wij ook zeer voordelig. Daar komen wij later op terug. Voor nu is het goed om te weten dat u dankzij ons geen werk meer heeft aan de volgende zaken:

  • Jaaropgaven
  • Ontslagprocedures
  • CAO- en wetswijzigingen
  • Loondoorbetaling bij ziekte
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Wel zo prettig, toch? Wanneer onze samenwerking start, krijgen uw medewerkers maand één, maand uit stipt op tijd betaald. Ook kunnen zij over vragen over hun loon, hun arbeidscontract of over doorbetaling bij ziekte bij ons terecht. Onze deskundige medewerkers weten antwoord op de moeilijkste vragen en staan bekend om hun vriendelijke service.

Online payroller: gegarandeerd de beste

Omdat wij zoveel mogelijk op afstand werken, besparen wij veel kosten. Met ons softwarepakket, waar u en uw medewerkers de rechten toe krijgen, kunnen uw medewerkers hun uren doorgeven en hun eerdere loonstrookjes inzien. Dit levert kostenbesparingen op, die zich weerspiegelen in onze lage tarieven. Hoe zo’n tarief voor pr-rolling is opgebouwd, wij nemen het totale brutoloon in uw bedrijf en vermenigvuldigen die met een omrekenfactor. U weet dus precies hoeveel u elke maand betaalt en u krijgt daar een zeer compleet dienstenpakket voor.

Wij zijn er zeker van dat onze omrekenfactor de laagste van Nederland is. Zo zeker, dat wij een gewaagde laagsteprijsgarantie bieden. Interesse? Neem nu meteen contact op voor een afspraak. Wij komen graag in Utrecht langs om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken en om een offerte op te maken.