Uw payrollbedrijf in Noord-Holland

//Uw payrollbedrijf in Noord-Holland
Uw payrollbedrijf in Noord-Holland 2018-03-19T16:03:14+00:00

Noord-Holland kiest goedkopere payroller

Noord-Holland is misschien wel de bedrijvigste provincie van Nederland. Met steden als Amsterdam, Haarlem, Den Helder, Amstelveen, Hilversum en Aalsmeer is dit een provincie waar ondernemen heel gewoon is. De kans is groot dat u zelf een bedrijf heeft en op deze website bent beland omdat u zich nog meer op het ondernemen wilt richten. Randzaken die u daarbij afleiden, besteedt u het liefst aan een specialist uit. Een specialist zoals J&M Personeelsdiensten neemt uw vervelende maar hoognodige zaken uit handen:

  • Ontslagprocedures
  • Jaaropgaven opstellen
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Salaris doorbetalen bij ziekte
  • Wets- en CAO-wijzigingen bijhouden
  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

Uniek: online payrolling

J&M Personeelsdiensten onderscheidt zich door de online aanpak. Bij ons geen gedoe met urenbriefjes in enveloppen, maar een handig online systeem dat speciaal voor ons is ontwikkeld. Als klant krijgen uw medewerkers en u hier ook toegang toe.

De online aanpak levert voor alle partijen voordelen op; zo krijgen uw medewerkers snel en stipt het loon uitbetaald, zo besparen wij kosten en bespaart u geld. Uiteraard zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar om uw vragen en die van uw werknemers te beantwoorden. Onze deskundige specialisten zijn bekend met de laatste wetswijzigingen en weten hoe uw administratie zo efficiënt en voordelig mogelijk kan worden gedaan. Met anderen woorden: wij zijn de administratieve partner die u zocht.

Vrijblijvende offerte en laagsteprijsgarantie

Wilt u meer weten over payrolling in Noord-Holland? Profiteer nu van uw bezoek aan onze website en vraag een vrijblijvend gesprek aan. Wij komen met plezier in Noord-Holland langs om de mogelijkheden te bespreken. Ook stellen wij met plezier een vrijblijvende offerte op maat op. Bij ons betaalt een klant wekelijks een factuurbedrag dat is gebaseerd op het totale brutoloon in uw bedrijf, vermenigvuldigd met een bijzonder lage omrekenfactor. Zo laag dat wij u een gewaagde laagsteprijsgarantie bieden. Dus neemt u contact op?