Uw payrollbedrijf in Noord-Brabant

//Uw payrollbedrijf in Noord-Brabant
Uw payrollbedrijf in Noord-Brabant 2018-03-19T16:02:53+00:00

Uw Payroller in Noord-Brabant

Noord-Brabant is een provincie van levensgenieters. Maar wanneer er gewerkt moet worden, is het wel zo prettig als u zich daar maximaal op kunt concentreren. Want privé is privé en werk is werk. Over dat werk gesproken: daar kunnen wij u een handje bij helpen. Wij begrijpen namelijk goed dat u zich het liefst bezighoudt met de dingen waar u direct omzet mee creëert. Als payrollbedrijf dragen wij zorg voor randzaken zoals de salarisadministratie. Zo nemen wij bedrijven en uitzendbureaus o.a. de volgende administratieve verplichtingen uit handen:

  • Jaaropgaven opstellen
  • Ontslagprocedures volgen
  • Maandelijkse lonen betalen
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Salaris doorbetalen bij ziekte

Actief in heel Nederland

Of uw bedrijf nu in Oss, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven of Breda is gevestigd, wij kunnen u uitstekend van dienst zijn. J&M Personeelsdiensten werkt namelijk voornamelijk op afstand voor klanten in Noord-Brabant en daarbuiten. Ons in huis ontwikkelde software pakket maakt dat heel goed mogelijk. Medewerkers bekijken online hun eerdere loonstrookjes en geven via een beveiligde omgeving het aantal gewerkte uren door, zodat wij die kunnen verwerken. Het resultaat is een snelle en stipte betaling, maand in, maand uit. Niet alleen u, maar ook uw werknemers zullen in hun nopjes zijn met uw nieuwe payrollbedrijf.

Gedurft: Laagsteprijsgarantie

De besparing die onze aanpak oplevert, berekenen wij direct aan onze klanten door. Aan u dus. U betaalt wekelijks een factuurbedrag dat is gebaseerd op het totale brutoloon in uw onderneming, vermenigvuldigd met een omrekenfactor. Wij zijn er zo zeker van dat deze omrekenfactor de laagste is van Brabant, dat wij een gewaagde garantie bieden: een laagsteprijsgarantie. Vindt u bij een andere payroller een lagere prijs, dan betalen wij zonder morren het verschil.

Bevalt deze aanpak u, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij brengen met plezier een bezoek aan uw kantoor m de mogelijkheden en prijzen te verkennen. Tot ziens?