Uw payrollbedrijf in Limburg

//Uw payrollbedrijf in Limburg
Uw payrollbedrijf in Limburg 2018-03-19T16:02:34+00:00

Uw Payroller in Limburg

In wat misschien wel de mooiste provincie van Nederland is, is altijd veel bedrijvigheid geweest. En dat is geen wonder als u bekijkt hoeveel belangrijke plaatsen en grote steden er in Limburg zijn: Weert, Venlo, Sittard, Venray en Maastricht zijn daar enkele voorbeelden van.

In een provincie waar traditioneel veel ondernomen wordt, is het wenselijk om met zo min mogelijke randzaken bezig te zijn. Natuurlijk mag er van het leven worden genoten, maar tijdens werktijden is het prettig als niets u van het ondernemen afhoudt. En dat is precies waar een payrollbedrijf u bij kan helpen. J&M Personeelsdiensten neemt bedrijven vervelende klusjes uit handen. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl u er zeker van bent dat uw administratieve verplichtingen worden nagekomen. Want daarbij kunnen wij u helpen.

Wat een payroller doet

Wanneer u een samenwerking met een payrollbedrijf aangaat, komen uw werknemers juridisch bij ons in dienst. Dat stelt ons in staat allerlei zaken rond de salarisadministratie voor u te regelen, terwijl u gewoon de touwtjes in handen houdt. Ons dienstenpakket is breed; zo verzorgen wij voor bedrijven de maandelijkse loonuitbetalingen, houden wij wets- en CAO-wijzigingen in de gaten en helpen wij bij ontslagprocedures. U en uw werknemers krijgen op die manier weer de uren terug waar de administratie hen tot nu toe van beroofd heeft.

Online assistentie in Limburg

Ook al zijn wij in Veghel gevestigd, het is zelden nodig dat wij persoonlijk bij onze klanten langsgaan. Natuurlijk komen wij voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte graag in Limburg langs, maar wanneer het contract is getekend, kunnen wij de samenwerking verder prima op afstand af.

Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket geven uw medewerkers online hun gewerkte uren door, waardoor ze stipt en snel betaald worden. Ook kunnen uw werknemers via de beveiligde online omgeving hun eerdere loonstrookjes inzien. Voor verdere vragen over loondoorbetaling bij ziekte, over wetswijzigingen en over arbeidscontracten zijn wij prima telefonisch of per e-mail bereikbaar. Geen wonder dat wij de prijzen zo laag kunnen houden. Wij bieden zelfs een laagsteprijsgarantie die inhoudt dat wij het verschil betalen wanneer u een payroller in Limburg vindt met lagere tarieven. Neemt u contact met ons op?