Uw payrollbedrijf in Groningen

//Uw payrollbedrijf in Groningen
Uw payrollbedrijf in Groningen 2018-03-19T16:02:16+00:00

Groningen kiest voor payrolling

Is uw bedrijf in Groningen gevestigd? Ook dan kunnen wij uitstekend van dienst zijn. J&M Personeelsdiensten is als payrollbedrijf actief in heel Nederland. Dat is mogelijk dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket, waarmee uw medewerkers in een beveiligde omgeving hun loonstrookjes in kunnen zien en wijzigingen door kunnen geven. Maar voordat wij hier verder op in aan is het goed om even te kijken naar de diensten die wij u kunnen leveren. Wij nemen bedrijven zoals de uwe een aantal vervelende klusjes uit handen, waardoor u weer naar hartenlust kunt ondernemen:

  • Ontslagprocedures volgen
  • Loondoorbetalingen bij ziekte
  • Opstellen van jaaropgaven
  • Salarisadministratie verzorgen
  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Arbeidsongeschikheidsverzekeringen
  • CAO- en wetswijzigingen implementeren

Uw zoektocht naar een payroller eindigt hier

U was zojuist op zoek naar een payrollbedrijf in Groningen. Maar is het nu werkelijk nodig dat deze payroller zich in de provincie Groningen of zelfs in uw woonplaats bevindt? Wij denken van niet, en vele andere bedrijven zijn het met ons eens. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket kunnen wij onze klanten namelijk perfect op afstand bedienen. Dat bespaart niet alleen kosten, maar ook nog eens tijd. Medewerkers geven op afstand, via een beveiligde omgeving, hun gewerkte uren door en kunnen op deze manier ook hun loonstrookjes inzien. Vragen beantwoorden wij graag per e-mail of telefonisch.

De allerlaagste prijzen

Wij zijn de beste payroller in Groningen. Daar zijn wij zo zeker van dat wij een gedurfdelaagsteprijsgarantie hanteren. Deze houdt in dat wij met plezier het verschil betalen als u een goedkoper payrollbedrijf vindt dat hetzelfde royale dienstenpakket als wij biedt. Onze gestroomlijnde aanpak maakt het mogelijk dat wij zulke lage prijzen hanteren. Geen wonder dat steeds meer bedrijven in Groningen voor ons kiezen. Mogen wij u binnenkort ook verwelkomen? Neem komt contact op voor een afspraak; wij komen graag in Groningen langs om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Ook zullen wij dan een aantrekkelijke offerte op maat opmaken – geheel vrijblijvend, uiteraard.