Uw payrollbedrijf in Gelderland

//Uw payrollbedrijf in Gelderland
Uw payrollbedrijf in Gelderland 2018-03-19T16:01:56+00:00

Gelderland: ‘payrollbedrijf echte uitkomst’

Gelderland is een bedrijvige provincie met vele plaatsen en steden van formaat: Doetinchem, Harderwijk, Nijmegen, Apeldoorn, Ede en Zutphen zijn daar enkele van. Waar uw bedrijf ook gevestigd is, het genereert natuurlijk het liefst zoveel mogelijk omzet. Alle activiteiten die u daarbij afleiden zijn dan ook ongewenst. Voorbeelden van dat soort zaken zijn de administratieve en financiële rompslomp waar u periodiek mee te maken heeft:

  • Loonstroken
  • Jaaropgaven
  • Ontslagprocedures
  • Loondoorbetalingen
  • Salarisadministratie
  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid
  • Verwerking van CAO- en wetswijzigingen

Hierdoor verliezen één of meerdere van uw medewerkers steeds productiecapaciteit, wat uw mogelijkheid tot omzet genereren verkleint. Gelukkig kunt u deze klussen uitbesteden, waardoor u uw handen weer vrij heeft. Een bedrijf dat kan helpen bij deze zaken heet een payrollbedrijf. J&M Personeelsdiensten is actief in Gelderland in andere Nederlandse provincies.

beste payrollbedrijf van Gelderland

U zocht een payroller in Gelderland. Maar is het nu werkelijk nodig dat dit PRO bedrijf in dezelfde provincie of zelfs in uw woonplaats zit? Als u het handige softwarepakket ziet dat J&M Personeelsdiensten in huis heeft ontwikkeld, begrijpt u waarom zoveel bedrijven voor ons hebben gekozen. Via internet, in een beveiligde omgeving, zien uw medewerkers hun eerdere loonstrookjes in en geven ze hun gewerkte uren door. Wij zorgen vervolgens voor een stipte betaling – maand in, maand uit. En zijn er nog vragen? Wij beantwoorden die dan met plezier telefonisch of per e-mail.

Onze slimme en moderne aanpak zorgt ervoor dat wij weinig kosten hebben. Die kostenbesparing rekenen wij aan onze klanten door; aan u dus. Wekelijks factureren wij u een bedrag dat gebaseerd is op het totale brutoloon in uw bedrijf, vermenigvuldigd met een omrekenfactor. Vindt u ergens anders een goedkopere payroller, dan betalen wij zonder morren het verschil. Meer weten? Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken.