Uw payrollbedrijf in Friesland

//Uw payrollbedrijf in Friesland
Uw payrollbedrijf in Friesland 2018-03-19T16:01:36+00:00

Friesland kiest voor payrolling

De Friezen zijn altijd een ondernemend volk geweest. Of uw bedrijf zich nu in Heerenveen, in Leeuwarden of in Sneek bevindt, u concentreert zich het liefst op het ondernemen: het doen groeien van uw bedrijf, het ontwikkelen van een betere service of een handiger product, het vinden van nieuwe klanten en het verhogen van uw omzet. Toch zijn er vervelende klusjes die u daar maandelijks, ieder kwartaal en jaarlijks vanaf houden. Wij hebben het over de administratieve en financiële rompslomp die bij de salarisadministratie komt kijken:

  • Loonstroken
  • Jaaropgaven
  • Ontslagprocedures
  • Loondoorbetalingen
  • Salarisadministratie
  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid
  • Verwerking van CAO- en wetswijzigingen

Door deze activiteiten uit te besteden aan een payrollbedrijf, heeft u de handen weer vrij om uw volledig op het ondernemen te storten. Geen wonder dat al meerdere bedrijven in Friesland voor onze handige dienstverlening hebben gekozen.

Uw online payroller

Dat ons payrollbedrijf niet in Friesland is gevestigd, hoeft geen probleem te zijn. Sterker nog: het op afstand werken biedt meerdere voordelen. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket besparen wij kosten en kunnen wij u nóg sneller van dienst zijn. Uw medewerkers geven online door hoeveel uren zij hebben gewerkt en kunnen via de beveiligde omgeving hun eerdere loonstrookjes inzien. Zijn er vragen over het arbeidscontract, over CAO-wijzigingen of over loondoorbetaling bij ziekte, dan beantwoorden wij deze met plezier telefonisch of per e-mail. Onze medewerkers zijn niet alleen vriendelijk, maar ook nog eens heel deskundig. Met andere woorden: u kunt rekenen op een vlotte en prettige samenwerking.

Onze moderne aanpak zorgt ervoor dat wij de beste payroller van Friesland zijn. U hoeft ons niet op ons woord te geloven; kijkt maar eens bij de concurrent. Komt u toch ergens anders een lagere prijs tegen, dan betalen wij met plezier het verschil. Meer weten over de mogelijkheden of prijzen? Profiteer van uw bezoek aan deze website en neem meteen contactmet onze specialisten op. Tot ziens in Friesland?