Uw payrollbedrijf in Drenthe

//Uw payrollbedrijf in Drenthe
Uw payrollbedrijf in Drenthe 2018-03-19T16:00:43+00:00

Drenthe schakelt payrollers in

Drenthe is een ondernemende provincie. Of u nu een bedrijf in Hoogeveen, Emmen, Meppel of Assen heeft, u concentreert zich het liefst op uw kernactiviteit. Administratieve en financiële rompslomp kunt u daar echt niet bij gebruiken. Vandaar dat in de loop der jaren payrollbedrijven zijn opgestaan. J&M Personeelsdiensten B.V. is zo’n payroller, maar niet zomaar één. Onze deskundige specialisten bieden u een zeer uitgebreid dienstenpakket tegen de allerlaagste prijs. Concreet nemen wij u de volgende zorgen uit handen:

  • Jaaropgaven opstellen
  • Ontslagprocedures volgen
  • Salaris doorbetalen bij ziekte
  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Wets- en CAO-wijzigingen bijhouden
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Online werken gaat sneller

Is dat even handig – wij werken voornamelijk online. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket besparen wij veel kosten. Deze kostenbesparing berekenen wij direct aan onze klanten door. Onze software stelt uw medewerkers in staat om online in een beveiligde omgeving hun gewerkte uren door te geven en eerdere loonstrookjes in te zien. Mochten er nog vragen zijn, dan beantwoorden onze vriendelijke en deskundige medewerkers die telefonisch of per e-mail.

De laagste prijs van Drenthe

Wij factureren u wekelijks een bedrag dat gebaseerd is op het totale maandelijkse brutoloon in uw bedrijf, vermenigvuldigd met een omrekenfactor. Deze omrekenfactor is gegarandeerd de laagste van Nederland. U hoeft ons niet op ons woord te geloven; vraagt u gerust eens offertes aan bij andere payrollbedrijven. Vindt u ergens anders een lagere prijs voor hetzelfde uitgebreide dienstenpakket, dan betalen wij zonder morren het verschil.

Dus waar wacht u op? Profiteer nu van uw bezoek aan deze website en sla spijkers met koppen. Neem nu direct contact met ons op om een afspraak te maken. Wij komen graag in Drenthe langs om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken en een messcherpe offerte op te stellen.