Payrollen blijkt voor freelancers dé oplossing

//Payrollen blijkt voor freelancers dé oplossing

Als u als freelancer zekerheid wenst

Freelancen wordt steeds populairder. Maar vaak schrikken ondernemers van de grote onzekerheid die het met zich meebrengt. Immers, als u kiest om voor uzelf te gaan werken, vanuit een WW bijvoorbeeld, heeft u dan nog wel ergens recht op? U verwacht uw eigen boontjes te kunnen doppen als zelfstandig ondernemer, maar eerlijk is eerlijk: het kan wel even duren voordat uw onderneming voldoende inkomsten genereert. Hoe komt u die onzekere start door? J&M Personeelsdiensten biedt de oplossing. Kies voor payroll!

De vele voordelen van payroll

Eind 2016 is onderzocht hoe het gesteld staat met payrolling. Ruim 10.000 freelancers en flexwerkers werden ondervraagd over hun ervaringen en contracten aangaande payroll. De resultaten waren opzienbarend. Het aantal payrollende freelancers bleek met zo’n 36% te groeien! Deze toename bleek zowel te gelden voor jongeren als voor 45-plussers. Waarom is payroll zo ontzettend populair? Freelancen via payrolling is ideaal omdat het recht op WW niet verloren gaat. Bent u dus een jonge startende ondernemer zonder werk en wilt u voor uzelf beginnen? Kies dan voor payroll. Bent u uw baan na jaren verloren wegens die welbekende reorganisaties? Word zelfstandig ondernemer en laat uw salarisadministratie verzorgen door payrollbedrijf J&M Personeelsdiensten. Op die manier behoudt u een basisinkomen en kunt u rustig aftasten of het ondernemerschap iets voor u is.

Waarom freelancers voor payroll kiezen

Naast het feit dat werken via payroll veel ruimte, tijd en rust biedt, is het ook nog eens een prettige manier om flexibel te kunnen werken zonder tussenkomst van een uitzendbureau of arbeidscontract. Met behulp van een payrollconstructie kunnen freelancers onafhankelijk blijven werken, maar genieten ze wel van de zekerheid van een correct geregelde salarisadministratie. En omdat ons payrollbedrijf rekening houdt met afdrachten van loonheffingen en sociale premies lopen freelancers op deze manier ook geen risico op naheffingen en boetes van de Belastingdienst. Kortom, kies ook voor payroll:

  • Vast tarief
  • Heldere afspraken
  • Transparante werkwijze
  • Meer tijd voor uw eigen werk
  • Geen facturen van instanties meer

Kies ook voor vrijheid, veiligheid én voordeel

U begrijpt, payrollen is een veilige en voordelige manier om op een prettige wijze kennis te maken met het zelfstandig ondernemerschap. U geniet enerzijds van die heerlijke vrijheid, terwijl uw financiële zaken anderzijds vlekkeloos geregeld worden. Neem contact op met J&M Personeelsdiensten via telefoonnummer 085-4019125 voor het maken van een afspraak. Dan vertellen wij u graag meer over de vele voordelen van payroll!

2018-03-08T12:35:02+00:00 By |Nieuws|