Payroll Weesp

/Payroll Weesp
Payroll Weesp 2019-02-28T14:41:37+00:00

J&M Personeelsdiensten voor payroll op maat

Bent u een ondernemer in de omgeving van Weesp? En wenst u over te stappen op payroll? Benader dan specialisten van J&M Personeelsdiensten. Wij ontzorgen werkgevers door de salarisadministratie over te nemen. Op deze manier houdt u als werkgever meer tijd en energie over om u te focussen op de corebusiness. Wilt u direct overstappen op payrolling? Of heeft u behoefte aan meer informatie over ons werk als payrollbedrijf? Neem dan contact met ons op vanuit Weesp en geef uw wensen aan ons door.

Waarom kiezen voor payrolling?

Waarom zou u als werkgever kiezen voor payrolling? Als werkgever bent u veel tijd kwijt aan het aansturen van werknemers en het ten uitvoer brengen van businessplannen. Daarnaast bent u ook nog verantwoordelijk voor het bijhouden van de salarisadministratie. Dit kost heel veel tijd en energie. Wij van J&M Personeelsdiensten bieden u in dat geval de mogelijkheid om uw salarisadministratie uit te besteden aan ons payrollbedrijf. Op deze manier kunt u zich weer volledig focussen op de dingen die er echt toe doen.

Meer informatie over onze diensten

Heeft u besloten om met uw bedrijf in Weesp over te stappen op payroll? Dan maakt u een hele goede beslissing. Bij een overstap worden wij de juridisch werkgever van uw bedrijf. Dat betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor de salarisbetalingen en de arbeidsrechtelijke risico’s. Daarnaast voeren wij verschillende taken voor u uit zoals het opstellen van arbeidscontracten, de jaaropgaven, het volgen van de juiste ontslagprocedures en het verwerken van CAO-wijzigingen. Uw personeel zal van de overstap weinig merken op de werkvloer, u bent namelijk nog steeds de feitelijke werkgever. Het enige verschil dat zij zullen ervaren, is dat hun loon voortaan wordt uitbetaald via het payrollbedrijf in plaats van de werkgever.

De voordelen van ons payrollbureau

J&M Personeelsdiensten staat bekend om zijn kwaliteitsdiensten. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van in huis ontwikkelde software, waarmee u op afstand de gewerkte uren kunt doorgeven, bijvoorbeeld in Weesp of omgeving. Vervolgens verzorgen wij de loonadministratie. Daarnaast kunt u bij ons ook profiteren van de volgende voordelen:
  • Maatwerk
  • Laagste prijs
  • Transparantie
  • VCU gecertificeerd
  • Deskundig personeel

Neem contact op voor meer informatie over ons payrollbureau

Wilt u in Weesp overstappen op payroll? Of wilt u eerst meer informatie over de werkzaamheden van ons payrollbureau? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-4019125, een e-mail te sturen via info@jmpersoneelsdiensten.nl of uw gegevens achter te laten via ons online contactformulier. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor payroll in Weesp!