Payroll Urk

/Payroll Urk
Payroll Urk 2018-11-26T10:15:30+00:00

Geef uw salarisadministratie in Urk uit handen

Heeft u interesse in payroll in Urk? Payrollbureau J&M Personeelsdiensten staat voor u klaar. Wij begeleiden zowel bedrijven als ZZP’ers uit Urk in het payrollen. Zo gaan we met u in gesprek voor een perfecte payroll constructie en wijzen wij u op de vele voordelen die payrolling te bieden heeft. Overweegt u uw salarisadministratie aan ons over te dragen? Maak een afspraak met ons payrollbedrijf en kies voor payroll in Urk!

Ontdek de voordelen van payrollen

Wij wijzen u graag op de vele voordelen die payrollen u te bieden heeft. Bent u momenteel erg veel tijd en energie kwijt aan het bijhouden van uw salarisadministratie? De specialisten van ons payrollbedrijf verzorgen dit werk graag voor u. Uw gewerkte uren en eventuele wijzigingen geeft u snel en eenvoudig aan ons door via een uiterst gebruiksvriendelijke software. Deze software houdt uw gehele salarisadministratie netjes en volledig op orde. Met payroll houdt u dus veel meer tijd en energie voor uw core business in Urk over!

Kies voor uw gewenste payroll constructie

Wij bieden geen standaard pakket aan payrolling aan. Ga met ons in gesprek, dan stellen wij een payroll constructie samen die naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering. Alles is mogelijk. Zo kunt u uw gehele salarisadministratie aan ons overdragen. De experts van ons payrollbedrijf zorgen er ook graag voor dat het loon van u en uw medewerkers correct en tijdig wordt uitbetaald. Welke taken u ook aan ons uitbesteedt, u behoudt de dagelijkse regie in uw onderneming. Hierdoor werkt u straks exact zoals u wenst in Urk.

Zo werkt ons payrollbureau

Samenwerken met ons payrollbedrijf, levert u vele voordelen op. Wij staan namelijk voor maatwerk, zijn VCU gecertificeerd, werken enkel met deskundig personeel en hanteren een laagste prijsgarantie. Weet u al welke taken u door ons wilt laten overnemen? Wij bieden onder andere de volgende diensten aan in payrolling:

  • Verzorgen van jaaropgaven
  • Verzorgen van loonbetalingen
  • Regelen van ontslagprocedures
  • Verzorgen van arbeidsovereenkomsten
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

Benader onze specialisten vandaag nog voor een afspraak.

Het is tijd voor payroll in Urk

Bent u er in Urk van overtuigd dat overstappen op payroll een verstandig besluit is? Maak dan een afspraak met payrollbureau J&M Personeelsdiensten. Bel naar 085-4019125, stuur een e-mail naar info@jmpersoneelsdiensten.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij helpen u optimaal te profiteren van de vele voordelen die payroll in Urk u te bieden heeft!