Payroll Tips

//Payroll Tips

Hoe u tijd en energie kunt besparen

Payrolling maakt het u mogelijk meer tijd en energie in uw corebusiness te steken. De specialisten van J&M Personeelsdiensten weten dit als geen ander. Payroll via ons is voordelig, transparant en zorgvuldig. Bovendien kunt u het precies zo inrichten als u zelf wilt. Een payrollsysteem is namelijk nooit standaard. Het is belangrijk goed te bepalen hoe u alles geregeld wilt hebben. Wij geven u graag enkele tips mee, zodat u straks precies aan ons kunt doorgeven wat u van ons verwacht. Wij stellen dan precies die payroll voor u op, zoals u die voor ogen heeft.

Hoe en wanneer worden uw werknemers betaald?

Onze eerste twee tips betreffen het uitbetalen van uw werknemers. Afhankelijk van uw onderneming is het belangrijk af te stemmen hoe u uw werknemers wilt betalen. Zat u te denken aan een uurloon? Of laat u uw krachten liever tekenen voor een vast salaris? Laat onze specialisten op het gebied van payrollen u helpen bij uw keuze. Dit geldt ook voor de frequentie van uitbetaling. Zo kunt u kiezen voor wekelijks, maandelijks of per vier weken. Weet u al wat uw voorkeur heeft? Geef dit dan door aan ons payrollbedrijf. Heeft u nog geen idee? Laat ons u dan helpen.

Hoe houd ik alles digitaal op orde?

Onze twee volgende tips hebben betrekking op het verwerken van de salarisadministratie. Voordat u begint met payroll is het verstandig deze twee zaken voor uzelf duidelijk te krijgen. Kies voor een digitaal systeem om daar al uw zaken in te registreren. Weet u nog niet welk systeem het meest ideaal is? Ons payrollbedrijf toont u graag wat er zoal mogelijk is qua digitalisering. Ook geven wij tips over het volgende punt: het op orde houden van uw administratie. Want ook al besteedt u straks wellicht al uw financiële zaken aan ons payrollbureau uit; het is nooit verkeerd uw corebusiness ook goed op orde te houden. Maak bijvoorbeeld specifieke mappen aan op jaartal, opdrachtgever of project.

Houd onze tips centraal

Kortom, als u wilt kiezen voor payrollen, dan is het verstandig onze tips nu alvast uit te werken. Bedenk wat uw plannen zijn als het gaat om de:

  • Manier van uitbetaling
  • Frequentie van uitbetaling
  • Digitalisering van uw administratie
  • Structuur van uw financiële administratie
  • Extra vergoedingen zoals verzekeringen en reiskosten

Wij zien uw voorkeuren graag tegemoet!

Als u bovenstaande punten in kaart heeft gebracht, dan bespreken wij graag wat uw mogelijkheden zijn in payroll!

2018-03-08T12:34:16+00:00 By |Nieuws|