Payroll Steenwijk

/Payroll Steenwijk
Payroll Steenwijk 2018-08-02T12:36:11+00:00

Laat payroll u verder helpen in Steenwijk

Merkt u aan uzelf als werkgever of intermediair dat u niet meer toekomt aan ondernemen en u continu bezig bent met de administratie voor uw bedrijf in Steenwijk? J&M Personeelsdiensten kan u verder helpen door middel van payrolling. Met onze efficiënte en effectieve payroll oplossingen kunnen we bijvoorbeeld uw salarisadministratie voor u bijhouden. Lees verder om erachter te komen wat we voor u in Steenwijk kunnen betekenen!

Kies voor uw salarisadministratie voor payroll in Steenwijk

Bent u bang om bepaalde verantwoordelijkheden uit handen te geven, omdat u wel het aanspreekpunt van uw bedrijf wilt blijven? Wanneer u er bijvoorbeeld voor kiest om uw salarisadministratie door ons payrollbureau te laten verzorgen, beslist u nog steeds over de arbeidscontracten van uw medewerkers. U blijft de werving en selectie zelf verzorgen, u bepaalt het salaris van de werknemers en u blijft het aanspreekpunt op de werkvloer. Onze medewerkers kunnen u op hoog niveau bijstaan met payroll in Steenwijk, doordat zij vele cursussen hebben gevolgd over de laatste CAO- en wetswijzigingen.

Onze heldere werkwijze in Steenwijk

Wat erg belangrijk is bij een uitbesteding, is dat u goed op de hoogte blijft van hoe alle processen lopen. Met de duidelijke werkwijze van ons payrollbedrijf weet u altijd waar u aan toe bent en wordt er geluisterd naar uw wensen en eisen. We houden eerst een gesprek waarin we uw wensen bespreken en de frequentie van het payrollen in Steenwijk. Vervolgens bespreken we de wijze waarop we bijvoorbeeld uw salarisadministratie zullen verzorgen en stellen we tot slot een overeenkomst op. U kunt direct weer starten met ondernemen in Steenwijk!

Laat payroll uw bedrijf versterken

Iets uitbesteden is geen teken van zwakte, maar van intelligentie. Door te kiezen voor payroll in Steenwijk, schakelt u een professioneel team in dat uw bedrijf versterkt op meerdere fronten. Kiest u voor de payroll oplossingen van J&M? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Deskundig personeel
  • NEN 4400-1 certificering
  • Kapitaal krachtig
  • WKA
  • G-rekening
  • VCU gecertificeerd

Ervaar vandaag nog onze vele voordelen en kies voor payrolling in Steenwijk.

Kies voor payroll in Steenwijk en neem direct contact op

Focus u weer op uw core business in Steenwijk en kies voor de payroll oplossingen van J&M Personeelsdiensten. Laat ons uw financiële administratie verzorgen en kijk nooit meer om naar uw salarisadministratie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf in Steenwijk? Bel ons dan via 0854019125 en we helpen u graag verder met payroll in Steenwijk!