Payroll ‘s-Gravenzande

/Payroll ‘s-Gravenzande
Payroll ‘s-Gravenzande 2019-02-28T14:34:14+00:00

J&M Personeelsdiensten verzorgt uw salarisadministratie

Wilt u als werkgever in ‘s-Gravenzande of omgeving overstappen op payroll? Dan bent u aan het juiste adres bij J&M Personeelsdiensten. U kunt bij J&M Personeelsdiensten terecht voor de verzorging van uw salarisadministratie. Wij kunnen namelijk het juridisch werkgeverschap van u overnemen. Met onze hulp houdt u meer tijd en energie over, om u te focussen op uw corebusiness. Wilt u ook overstappen op payrolling? Of heeft u behoefte aan meer informatie over ons payrollbedrijf? Neem dan contact met ons op vanuit ‘s-Gravenzande en geef uw wensen aan ons door.

Waarom kiezen voor payrolling?

Payrollen is een vorm van werkgeverschap die nog steeds heel populair is. De reden hiervoor is dat werkgevers veel tijd kwijt zijn aan het bijhouden van de salarisadministratie. Daarnaast moeten zij ook nog hun werknemers aansturen en bedrijfsplannen uitvoeren. Een payrollbedrijf als J&M Personeelsdiensten geeft de mogelijkheid om de salarisadministratie uit te besteden. Op deze manier blijft er voor u als werkgever meer tijd en energie over om u te focussen op de corebusiness.

Onze diensten

Stapt u als werkgever in ‘s-Gravenzande of omgeving over op payroll? Dan betekent dit, dat wij het juridisch werkgeverschap van u overnemen. Als juridisch werkgever zijn wij verantwoordelijk voor de salarisbetalingen en de arbeidsrechtelijke risico’s. Wij dragen zorg voor het opstellen van arbeidscontracten, de jaaropgaven, het volgen van de juiste ontslagprocedures en het verwerken van CAO-wijzigingen. Omdat u nog steeds de feitelijke werkgever bent, zal uw personeel niet veel merken van de overstap. De enige verandering is dat zij maandelijks hun loon ontvangen via ons payrollbedrijf in plaats van u als werkgever zelf.

De voordelen van ons payrollbureau

J&M Personeelsdiensten staat bekend om zijn kwaliteitsdiensten. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van in huis ontwikkelde software, waarmee u op afstand de gewerkte uren kan doorgeven, bijvoorbeeld in ‘s-Gravenzande of omgeving. Vervolgens verzorgen wij de loonadministratie. Daarnaast kunt u bij ons ook profiteren van de volgende voordelen:
  • Maatwerk
  • Laagste prijs
  • Transparantie
  • VCU gecertificeerd
  • Deskundig personeel

Neem contact op voor meer informatie over ons payrollbedrijf

Wenst u in ’s-Gravenzande over te stappen op payroll? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-4019125, een e-mail te sturen via info@jmpersoneelsdiensten.nl of uw gegevens achter te laten op ons online contactformulier. Wij helpen u dan graag met payroll in ‘s-Gravenzande!