Payroll Raalte

/Payroll Raalte
Payroll Raalte 2019-01-02T13:17:01+00:00

Payroll, dé oplossing voor uw bedrijf in Raalte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van payroll in Raalte? Al vele eigenaren van bedrijven in en rondom Raalte gingen u voor door met payrollbedrijf J&M Personeelsdiensten in zee te gaan. Dat is niet voor niets, want payrollen biedt uiteindelijk louter voordelen. Te veel tijd kwijt zijn aan administratie werkt voor een bedrijfseigenaar namelijk contraproductief. U hoort immers eigenlijk te doen waar u goed in bent én waarmee u omzet binnenhaalt. Met payrolling zou u bewerkstelligen dat u volledig wordt ontzorgd op personeelsvlak. Meer weten wat uw opties zijn voor payroll in Raalte? Lees verder of neem contact op met ons bureau voor payroll.

Maak kennis met J&M Personeelsdiensten

Kiest u voor payrolling? Heel verstandig, vooral als u besluit J&M Personeelsdiensten in te schakelen als uw payrollbedrijf. Wij blinken namelijk uit in flexibiliteit. Wilt u bijvoorbeeld de volledige salarisadministratie uitbesteden, of wilt u toch nog een gedeelte zelf in beheer houden? Bij ons payrollbureau zijn alle combinaties mogelijk. Welke manier en mate van payrollen u ook kiest, door met J&M Personeelsdiensten samen te werken zult u met uw bedrijf in Raalte weer precies kunnen ondernemen zoals u dat wenst. Lees hieronder welke specifieke voordelen payroll in Raalte kan opleveren.

Deze voordelen maken payrollbureau J&M Personeelsdiensten uniek

Zoals gezegd kunt u bij J&M Personeelsdiensten exact de constructie bepalen zoals u de payrolling wenst. De kern van payrollen is dat u de personeels- en salarisadministratie uitbesteedt. U hoeft zich dan niet meer bezig te houden met contracten, loonstroken, overeenkomsten, CAO’s en uitzonderingen en wijzigingen die daarbij komen kijken. Daarnaast kunt u bij payroll ervoor kiezen de jaaropgaven uit te besteden. Uw personeel zal juridisch bij ons in dienst komen, maar zal van deze overstap niets merken. U kunt zich na een overstap op payroll dan ook volledig met uw core business bezighouden, terwijl u betreft de salarisadministratie slechts nog een controlerende rol hoeft te vervullen. Dankzij onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke software bent u altijd in staat alle gegevens in te zien en eventueel zelf nog iets aan te passen. Wanneer u voor J&M Personeelsdiensten kiest als payrollbedrijf, dan profiteert uw bedrijf in Raalte bovendien van de volgende voordelen:

  • Maatwerk
  • Laagste prijs
  • Transparantie
  • VCU gecertificeerd
  • Deskundig personeel

Interesse? Contacteer ons

Wenst u met uw bedrijf in Raalte over te stappen op payroll? Door in zee te gaan met payrollbureau J&M Personeelsdiensten zou u de juiste keuze maken. Wilt u van onze diensten met betrekking tot salarisadministratie gebruik maken, of wenst u meer informatie te ontvangen? Bel 085-4019125, stuur een e-mail naar info@jmpersoneelsdiensten.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij adviseren u graag over de meest ideale invulling van payroll in Raalte.