Payroll Geertruidenberg

/Payroll Geertruidenberg
Payroll Geertruidenberg 2018-09-13T09:32:09+00:00

Besteed in Geertruidenberg uw salarisadministratie uit

Maak kennis met payrollbedrijf J&M Personeelsdiensten als u over wilt stappen op payroll in Geertruidenberg. Payrolling biedt zowel voor ZZP’ers als voor bedrijven in Geertruidenberg enorm veel mogelijkheden en voordelen. Kortweg gezegd houdt payrollen in dat u het juridisch werkgeverschap over uw medewerkers uitbesteedt. Dit zorgt voor meer tijd, vrijheid en flexibiliteit. Payroll geeft freelancers juist veel meer zekerheid in de salarisadministratie. Maak vandaag nog een afspraak met ons payrollbureau over de mogelijkheden met payroll in Geertruidenberg!

Ontdek de positieve veranderingen met payrollen

Wij informeren u graag over de positieve veranderingen die payrollen teweeg brengt. Vindt u het bijvoorbeeld lastig uw salarisadministratie voortdurend op orde te houden? En heeft u last van alle verplichtingen en risico’s aangaande arbeidsovereenkomsten? Draag dan al die taken over aan de specialisten van ons payrollbedrijf. Vanuit Geertruidenberg kunt u al uw financiële zaken eenvoudig blijven monitoren. Wij werken namelijk met een gebruiksvriendelijke software. Kortom, draag uw salarisadministratie over aan onze professionals in payroll.

Kies voor een payroll constructie die perfect bij u past

Als u kiest voor payrolling, gaan we graag uitvoerig met u in gesprek. Op die manier creëren we precies die payroll constructie die naadloos aansluit bij uw bedrijfsvoering, onderneming en wensen. Wilt u niet uw complete salarisadministratie uitbesteden? Geen probleem. Wij pakken enkel de taken op die u aan ons wilt overdragen. Sowieso behoudt u te allen tijde het overzicht over uw financiële zaken. En de directe en dagelijkse regie in uw onderneming. Overweegt u ons payrollbedrijf de juridisch werkgever te maken voor uw werknemers in Geertruidenberg? Wilt u weer plezier krijgen in het ondernemen? Maak een afspraak met ons!

Profiteer van de kernwaarden van ons payrollbureau

Laat ons payrollbedrijf uitvoerig weten wat wij voor u mogen betekenen. Als u kiest voor payrolling kunnen wij u diverse taken uit handen nemen. Denk aan loonbetalingen doorvoeren, arbeidsovereenkomsten verzorgen en jaaropgaven opstellen. Uiteraard volbrengen wij alles volgens de actuele wet- en regelgeving. Onze kernwaarden zijn dan ook:

  • Maatwerk
  • Laagste prijs
  • Transparantie
  • VCU gecertificeerd
  • Deskundig personeel

Bent u al overtuigd? Maak een afspraak!

Stap over op payroll in Geertruidenberg

Overweegt u in Geertruidenberg over te stappen op payroll? Neem dan contact op met payrollbureau J&M Personeelsdiensten. Maak een afspraak met onze specialisten door te bellen naar 085-4019125, stuur een e-mail naar info@jmpersoneelsdiensten.nl of vul ons online contactformulier in. Dan profiteert u straks ook van de voordelen van payroll in Geertruidenberg!