Payroll Enkhuizen

/Payroll Enkhuizen
Payroll Enkhuizen 2019-01-02T13:29:42+00:00

Payroll, dé ultieme oplossing voor uw bedrijf in Enkhuizen

Wenst u meer te weten over mogelijkheden van payroll in Enkhuizen? Veel eigenaren van ondernemingen in Enkhuizen gingen u al voor door met payrollbureau J&M Personeelsdiensten samen te werken. Logisch, want payrolling biedt vele voordelen. Als u als directeur te veel tijd kwijt bent met administratie werkt dat averechts. U zou zich namelijk eigenlijk moeten bezighouden met waar u goed in bent en waarmee de omzet wordt gegenereerd. Met payrollen realiseert u dat u volledig ontzorgd wordt op het vlak van personeelszaken. Wilt u meer weten over uw mogelijkheden van payroll in Enkhuizen? Lees verder of neem contact op met onze specialisten in payroll.

Leer J&M  Personeelsdiensten kennen

Kiest u voor payrollen? Een wijs besluit, vooral als u in zee gaat met J&M Personeelsdiensten als uw payrollbureau. Wij staan bekend om onze flexibiliteit. Bij ons kunt u bijvoorbeeld kiezen uw volledige salarisadministratie uit te besteden, maar u kunt ook zelf nog een gedeelte in beheer houden. Alle combinaties zijn bij ons payrollbedrijf mogelijk. Welke werkwijze van payrolling u ook kiest, met J&M Personeelsdiensten als partner kunt u zich met uw bedrijf in Enkhuizen weer op uw eigenlijke werkzaamheden concentreren. Lees verder om te weten welke voordelen payroll in Enkhuizen nog meer kan bieden.

Unieke voordelen van payrollbedrijf J&M Personeelsdiensten

Bij J&M Personeelsdiensten kunt u zoals beschreven precies de gewenste constructie van payrollen bepalen. Kern van payrolling is daarbij dat u de personeels- en salarisadministratie uit handen geeft. Daardoor hoeft u zich niet meer te vermoeien met bijvoorbeeld contracten, loonstroken, CAO’s en wetgevingen, en alle uitzonderingen en wijzigingen die daarop van toepassing zijn. Bovendien kunt u bij payroll de gecompliceerde jaaropgaven uitbesteden. Uw personeelsleden zullen er niets van merken dat zij officieel bij ons in dienst komen. Na de overstap op payroll kunt u zich weer volledig met uw core business bezighouden. Bij de salarisadministratie hoeft u dan alleen nog een controlerende functie te vervullen. Wij beschikken over overzichtelijke en gebruiksvriendelijke software, zodat u altijd alle gegevens kunt inzien en indien nodig zelf kunt aanpassen. Kiest u voor J&M Personeelsdiensten als payrollbureau, dan profiteert u bedrijf in Enkhuizen daarnaast van:

  • Maatwerk
  • Laagste prijs
  • Transparantie
  • VCU gecertificeerd
  • Deskundig personeel

Neem contact op

Wilt u overstappen op payroll met uw onderneming in Enkhuizen? Dan maakt u met payrollbedrijf J&M Personeelsdiensten de juiste beslissing. Wilt u meer informatie over hoe u van onze salarisadministratie kunt gebruikmaken? Bel 085-4019125, stuur een e-mail naar info@jmpersoneelsdiensten.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij begeleiden u graag op weg naar de beste invulling van payroll in Enkhuizen.