Payroll Drunen

/Payroll Drunen
Payroll Drunen 2019-01-02T13:42:09+00:00

Payroll: ideaal voor uw onderneming in Drunen

Zou u eens meer willen weten over de voordelen van payroll in Drunen? Al een heleboel bedrijfseigenaren uit Drunen en omgeving werken succesvol samen met payrollbedrijf J&M Personeelsdiensten. Dat is ook niet zo gek, want payrollen is voor alle partijen een voordelige constructie. U kunt als directeur zelf immers niet te veel tijd verspillen aan uw administratie, want u hoort zich eigenlijk bezig te houden met uw core business waarmee uw omzet wordt gegenereerd. Payrolling zorgt ervoor dat u wordt ontlast van personeelszaken. Meer weten of de mogelijkheden van payroll in Drunen? Lees dan verder of neem contact op met dé specialist in payroll.

Maak kennis met  J&M Personeelsdiensten

Stapt uw bedrijf over op payrolling? Een verstandige beslissing, vooral als u het flexibele J&M Personeelsdiensten kiest als uw payrollbedrijf. Wist u bijvoorbeeld al dat u bij ons kunt kiezen uw volledige salarisadministratie uit te besteden, maar dat u ook nog een gedeelte zelf in beheer kunt houden? Bij payrollbureau J&M Personeelsdiensten is alles mogelijk. Door met ons in zee te gaan, kunt u zich in Drunen weer concentreren op uw hoofdtaken, ongeacht welke wijze van payrollen u kiest. Lees meer over andere voordelen van payroll in Drunen die wij bieden.

De vele voordelen van payrollbureau J&M Personeelsdiensten<

Zoals al aangekondigd kunt u bij J&M Personeelsdiensten exact uw favoriete constructie van payrolling samenstellen. Het hoofd idee achter payrollen blijft dat u de personeelszaken uitbesteedt. U hoeft zich dan straks niet meer druk te maken om onder andere contracten, loonstroken en CAO’s en andere wetgevingen, om nog maar te zwijgen over alle uitzonderingen en wijzigingen die hierop van toepassing zijn. Bovendien bent u bij payroll verlost van de financiële jaaropgaven. Uw personeel komt daarbij officieel bij ons in dienst, al merken zij daar in de praktijk niets van. Na te zijn overgestapt op payroll houdt u zich weer volledig met uw core business bezig, waarbij u wat betreft de salarisadministratie alleen nog maar een controlerende functie vervult. U kunt uiteraard zelf altijd alle gegevens inzien en ook aanpassen. Daarvoor is onze software ruimschoots gebruiksvriendelijk genoeg. Daarnaast profiteert u met uw onderneming in Drunen als u voor J&M Personeelsdiensten als payrollbedrijf kiest van:

  • Maatwerk
  • Laagste prijs
  • Transparantie
  • VCU gecertificeerd
  • Deskundig personeel

Interesse? Geef uw wensen door

Gaat u inderdaad overstappen op payroll met uw bedrijf in Drunen? Payrollbureau J&M Personeelsdiensten is uw beste optie. Voor meer informatie over hoe u van onze salarisadministratie zal kunnen gebruik maken belt u 085-4019125. U kunt ook mailen naar info@jmpersoneelsdiensten.nl of een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij helpen u graag op weg naar de beste uitwerking van payroll in Drunen.