Payroll Driebergen-Rijsenburg

/Payroll Driebergen-Rijsenburg
Payroll Driebergen-Rijsenburg 2019-01-02T13:08:26+00:00

Laat ons uw salarisadministratie verzorgen in Driebergen-Rijsenburg

Wenst u over te stappen op payroll in Driebergen-Rijsenburg? Kies dan voor de diensten van payrollbureau J&M Personeelsdiensten. Alle vele bedrijven en ZZP’ers in de omgeving van Driebergen-Rijsenburg hebben gekozen voor onze diensten op het gebied van payrolling. Payrollen is ideaal wanneer u minder tijd en energie kwijt wilt zijn aan het bijhouden van uw salarisadministratie. Wanneer u kiest voor payroll, worden wij de juridische werkgever van uw medewerkers. Wilt u meer te weten komen over payroll in Driebergen-Rijsenburg? Neem dan contact op met ons payrollbedrijf.

Dit zijn voordelen van payrollen

Kiest u voor payrollen? Dan profiteert u van heel veel verschillende voordelen. U hoeft zich bijvoorbeeld niet meer bezig te houden met het op orde houden van de salarisadministratie. Bij ons payrollbedrijf werken namelijk specialisten die deze taak van u overnemen. Wij verzorgen uw administratie in een gebruiksvriendelijke online software. Wilt u zelf nog wijzigingen doorvoeren? Dan kunt u dit heel gemakkelijk zelf uitvoeren. Omdat wij in Driebergen-Rijsenburg uw salarisadministratie overnemen, kunt u zich volledig focussen op de core business.

Voor welke payroll diensten kiest u?

Wanneer u overstapt op payrolling via J&M Personeelsdiensten, kunt u zelf bepalen in welke vorm u de payroll constructie wenst. Wilt u de volledige salarisadministratie uit handen geven? Of wilt u zelf nog een deel bijhouden? Bij ons payrollbedrijf is het allemaal mogelijk. Om u volledig te kunnen ontzorgen, krijgt u van ons de touwtjes in handen. Op deze manier kunt u weer ondernemen zoals u dat wenst. Het fijne is dat uw personeel in Driebergen-Rijsenburg, niets zal merken van de overstap.

Meer informatie over de voordelen van ons payrollbureau

Wij hebben als payrollbedrijf een uitgebreid dienstenpakket. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het opstellen van jaaropgaven en loonstroken en het verzorgen van de loonbetalingen en arbeidsovereenkomsten. Kiest u voor onze diensten in payrolling? Dan kunt u rekenen op:

  • Maatwerk
  • Laagste prijs
  • Transparantie
  • VCU gecertificeerd
  • Deskundig personeel

Maak snel een afspraak met een van onze specialisten en geef uw wensen aan hem door.

Benader ons voor payroll in Driebergen-Rijsenburg

Wilt u in Driebergen-Rijsenburg overstappen op payroll? Benader dan payrollbureau J&M Personeelsdiensten door te bellen naar 085-4019125, een e-mail te sturen naar info@jmpersoneelsdiensten.nl of uw gegevens achter te laten op ons online contactformulier. Wij helpen u graag op het gebied van payroll in Driebergen-Rijsenburg!