Payroll Deurne

/Payroll Deurne
Payroll Deurne 2018-04-24T08:16:33+00:00

J&M Personeelsdiensten helpt met uw salarisadministratie

Bent u ondernemer en kunt u ondersteuning gebruiken van een vakkundig payrollbedrijf middels payroll in Deurne? Kies dan voor de diensten van J&M Personeelsdiensten. Wij bieden u hulp met payrolling op maat. Met onze diensten zorgen wij ervoor dat u weer tijd en energie overhoudt om u te richten op de corebusiness. Kiest u voor onze diensten? Dan kunt u er op rekenen dat wij uw wensen en behoeftes met het payrollen zeer belangrijk achten. Wenst u in Deurne ook uw salarisadministratie uit handen te geven aan professionals? Benader dan direct ons payrollbureau of lees verder voor meer informatie over payroll in Deurne.

Hoe u profiteert van onze payroll diensten

Veel ondernemers hebben moeite met het op orde brengen en houden van hun salarisadministratie. Het vergt veel energie en tijd en het wordt vaak met veel tegenzin uitgevoerd. Gelukkig kunnen onze professionals u helpen. Door de salarisadministratie uit handen te geven aan een payrollbedrijf, kunt u zich weer richten op zaken die echt belangrijk voor u zijn. Bij ons hoeft u ook niet bang te zijn om de controle te verliezen over uw administratie in Deurne. U kunt er namelijk voor kiezen om slechts een gedeelte van uw salarisadministratie uit handen te geven. Daarnaast hebben wij zelf software ontwikkeld die het mogelijk maakt om de verrichte payroll activiteiten en de uren van uw werknemers gemakkelijk in te zien. Heeft u behoefte aan meer informatie over payrollen? Bel of mail en wij vertellen u meer over payroll.

Hoe wij u helpen met payrollen

Welke taken kunnen wij precies van u overnemen met payrolling? Wij kunnen als extern bedrijf uw werknemers in dienst nemen. Door uw werknemers in dienst te nemen, krijgen wij ook de verantwoordelijkheid voor de salarisbetalingen en de arbeidsrechtelijke risico’s. Wanneer wij deze taken uit handen nemen, zorgen wij ook direct voor het opstellen van de arbeidscontracten, de jaaropgaven, het verwerken van CAO-wijzigingen en het volgen van de juiste ontslagprocedures. Een van de belangrijkste taken van ons payrollbedrijf is het uitbetalen van de salarissen. De professionals bij ons payrollbureau weten precies hoe zij u op de juiste manier kunnen helpen. Wat zijn uw wensen in Deurne? Geef ze aan ons door en wij zorgen voor payroll op maat.

Bel of mail voor payroll in Deurne

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden die wij u bieden in Deurne? Dan kunt u eenvoudig contact opnemen door te bellen naar 085-4019125, te mailen via info@jmpersoneelsdiensten.nl of een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Ons payrollbureau geeft u graag meer informatie over payroll in Deurne.