Payroll Delfzijl

/Payroll Delfzijl
Payroll Delfzijl 2018-09-13T09:11:08+00:00

Draag uw salarisadministratie in Delfzijl aan ons over

Heeft u interesse in payroll in Delfzijl? Schakel dan payrollbedrijf J&M Personeelsdiensten in. Wij zijn gespecialiseerd in payrolling. Wij bieden niet alleen bedrijven maar ook ZZP’ers in Delfzijl de juiste oplossingen in payrollen. Kost het bijhouden van uw salarisadministratie u al tijden veel te veel tijd en energie? Wilt u meer tijd overhouden voor uw corebusiness? Bespreek met ons uw mogelijkheden in payroll. Maak een afspraak met ons payrollbureau over payroll in Delfzijl!

Ontdek wat er verandert als u gaat payrollen

Als u besluit te gaan payrollen, dan staat u een behoorlijke verandering te wachten. Zo hoeft u zich straks niet meer te buigen over uw salarisadministratie. Alle tijd en energie die u daarmee overhoudt, kunt u aan andere belangrijke zaken schenken. Denk aan het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf in Delfzijl. Of aan het zoeken naar interessante opdrachtgevers of goede collega’s. Kortom, ondernemen wordt weer leuk als u kiest voor payroll. En betaalbaar! Want ons payrollbedrijf verzorgt uw salarisadministratie stukken voordeliger dan een dure interne accountant of externe boekhouder!

Kies voor de payroll die perfect bij u past

Betekent payrolling alle controle verliezen? Absoluut niet. U blijft bijvoorbeeld nog steeds de dagelijkse en directe regie behouden binnen uw onderneming. Bovendien bespreekt u uitvoerig met ons wat wij voor uw salarisadministratie mogen betekenen. Taken die u liever nog zelf uitvoert, behoudt u gewoonweg zelfs. Wij leggen zorgvuldig met u vast hoe de payroll er precies uit komt te zien. Ook al besteedt u elke taak aan ons payrollbedrijf uit, u heeft te allen tijde inzicht in uw financiële zaken. Het enige prettige verschil voor u, is dat wij straks de juridisch werkgever voor u of uw werknemers in Delfzijl zijn. Dit levert u veel meer vrijheid en flexibiliteit op!

Profiteer van de voordelen van ons payrollbureau

Heeft u al nagedacht over welke werkzaamheden u aan ons payrollbedrijf wilt overdragen? Het opstellen van de jaaropgaven? Het verzorgen van de arbeidsovereenkomsten? Welke keuzes u ook maakt, payrolling via ons biedt u de volgende voordelen:

  • Maatwerk
  • Laagste prijs
  • Transparantie
  • Kwalitatief werk
  • Professionele aanpak

Bent u overtuigd van deze voordelen? Benader ons voor een afspraak.

Kies voor payroll in Delfzijl

Heeft u in Delfzijl interesse in payroll? Neem dan contact op met payrollbureau J&M Personeelsdiensten. U maakt een afspraak met ons door te bellen naar 085-4019125, te mailen naar info@jmpersoneelsdiensten.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Profiteer voortaan ook van de vele voordelen van payroll in Delfzijl!