Payroll Borne

/Payroll Borne
Payroll Borne 2018-09-13T09:39:36+00:00

Draag vanuit Borne uw salarisadministratie aan ons over

Maak een afspraak met payrollbedrijf J&M Personeelsdiensten als u interesse heeft in payroll in Borne. Als u als bedrijf gaat payrollen, dan besteedt u het juridisch werkgeverschap over uw medewerkers uit aan ons payrollbureau. Kiest u als ZZP’er voor payrolling? Dan heeft u geen omkijken meer naar uw salarisadministratie in Borne. Bij payroll worden u namelijk al deze taken, zorgen en verantwoordelijkheden uit handen genomen. Bent u benieuwd naar alle voordelen hiervan? Vraag ons naar alle mogelijkheden met payroll in Borne!

Wanneer is kiezen voor payrollen verstandig?

Payrollen biedt in verschillende situaties uitkomst. Bemerkt u bijvoorbeeld dat u te weinig tijd en energie overhoudt voor uw corebusiness? Moet u te veel kostbare uren spenderen aan uw salarisadministratie? Wilt u alle verplichtingen en risico’s aangaande arbeidsovereenkomsten niet langer meer zelf dragen? In al deze gevallen bieden de specialisten van ons payrollbedrijf u de oplossing. Laat ons de arbeidsovereenkomsten verzorgen, de loonbetalingen doorvoeren en de jaaropgaven opstellen. Kortom, dankzij payroll hoeft u zich niet langer te buigen over de salarisadministratie!

Bepaal zelf hoe uw payroll constructie eruit komt te zien

Via ons kiezen voor payrolling, betekent kiezen voor een persoonlijk afgestemd plan. Op die manier realiseren we een payroll constructie die perfect past bij uw onderneming, bedrijfsvoering en wensen. U kunt bijvoorbeeld uw complete salarisadministratie aan ons uitbesteden, maar ook slechts enkele taken ervan. Omdat wij werken met een gebruiksvriendelijke software, kunt u te allen uw financiële zaken monitoren. Ook behoudt u uiteraard de directe en dagelijkse regie in uw onderneming in Borne. Laat ons payrollbedrijf uitvoerig weten wat wij precies van u over mogen nemen aan taken.

Profiteer van de kernwaarden van ons payrollbureau

Een partner worden van ons payrollbedrijf levert u vele voordelen op. Maak een afspraak met ons vanuit Borne, zodat wij zorgvuldig met u kunnen bespreken wat er allemaal staat te gebeuren als u kiest voor payrolling. Bij onze aanpak staan in elk geval de volgende kernwaarden centraal:

  • Maatwerk
  • Laagste prijs
  • Transparantie
  • VCU gecertificeerd
  • Deskundig personeel

Wilt u meer weten over uw persoonlijke mogelijkheden? Benader ons voor een afspraak!

Stap over op payroll in Borne

Bent u in Borne overtuigd van de vele voordelen van payroll? Maak dan een afspraak met de specialisten van payrollbureau J&M Personeelsdiensten. U bereikt ons door te bellen naar 085-4019125, stuur een e-mail naar info@jmpersoneelsdiensten.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij zorgen er graag voor dat u straks ook profiteert van de vele voordelen van payroll in Borne!